Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Texas Hold'Em Poker

matvix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktoś potrzebuje kasy w texas hold to robi tak:

1. tworzymy nowe konto na nk

2. potwierdzamy aktywacje konta

3. otwieramy dwie RÓŻNE przeglądarki(np. google chrome i opera)

4. w chrome logujemy sie na 1 konto a w operze na 2

5. włanczamy poker na 2 przeglądarkach

6. wybieramy ostatnie miasto

6. wybieramy zakładke pro i włanczamy pusty pokuj(2 konta w jednum pokoju)

7. wpisujemy ilośc kasy przy siadaniu do stołu i podbijamy stawke drugim kontem puzniej pierwszym i na drugim Pasuj i kasa idzie na pierwsze konto

8. ciesz sie kasą

porada:

-otwórz przeglądarki w oknach i ustaw 1 po lewej a 2 po prawej do ułatwieniapodbijania stawki

-najlepiej robic to rano kiedy niema dużo osób, chociaż w zakładce pro jest ciągle mało osób ale rano zawsze mniej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to przecież napisałem robisz 2 konto i włanczasz poker a na start 11000 jest to niewiem gdzie widzisz problem

to jest raczej przekladanie kasy z konta na konto

czy ja kurna pisałem że to hack? NIE! to sposób na łatwą kase więc nie rozumiem cie deklu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up Co obrażasz innych i spamujesz jak pewnie sam każde słowo w słowniku najpierw sprawdzasz i potem piszesz... powinien być warn :)

A co do topica to to nie jest żaden bug czy hack ale grę można oszukać? Tak, więc ode mnie dostajesz + bo nie wszyscy o tym wiedzą a pomogłeś :)

Ale radził bym ci jeszcze dopisać że najpierw musimy mieć 2 maile bo na jednym 2 konto nie założysz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne, fajne ;D Wlasnie szukalem czegos takiego ^^ [+]

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ładny sposób na zarobek szybki tak jak to ujołeś w temacie tylko nie wiem po co ludzie się czepiają tak jak niektórzy up :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...