Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gm - Energy

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niezmiernie miło jest mi ogłosić tą informację. Energy wraca na swoje stanowisko. Użytkownik, który zrobił tyle dla naszej społeczności, wraca do nas. Życzmy mu dalej wytrwałości oraz niezliczonej ilości pomysłów.

Gratulacje.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy się wracam na stanowisko na którym już byłem znacznie wcześniej ;) Ci którzy mnie znają wiedzą jak było a Ci którzy nie mieli okazji zobaczą co będzie ;)

Dziekuję,

Pozdrawiam,

2006-2010

Opublikowano

Nie znam cię ! Ale poznam bardzo chętnie! I gratuluje powrotu bo wiem że ogarniesz Keczupy xD xD xD xD xD xD

Za mojej kadencji były "janusze", janusz60...janusz70...janusz80...janusz90...janusz95....janusz96....janusz96.5 i oczywiście numer obok nicku to numer konta o.O

2006-2010

Opublikowano

Witam ;)

Nie zapominamy o starych żołnierzach ;)

To będziemy mogli kosić teraz^^

Stara gwardia znów uzbrojona ;)

Nie no gz nie ma co..Gratuluje , lecz jak dla mnie nie zasluzyl...moze wczesniej cos robil dla forum ale teraz to siedzi w pogaduszkach..

Zaledwie parę postów tam napisałem w ciągu miesiąca ;)

2006-2010

Opublikowano

Bardzo fajnie , że ktoś co już się tym "zajmował" wraca .

Nie no gz nie ma co..Gratuluje , lecz jak dla mnie nie zasluzyl...moze wczesniej cos robil dla forum ale teraz to siedzi w pogaduszkach..

A co ? musi być 24/7 postami , żeby zasłużyć ?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość Mounthains
Opublikowano

Przyjdź tutaj, jak zrobisz 5% tego co on w całej karierze.

Top@ Tym razem nie będę się rozpisywał. Gz ;)

Opublikowano

Według Ciebie to powinien siedzieć w metjinje i kasować 200 postów na dzień, wtedy by mu się należało nie?

Admin Cienia
Opublikowano

A jednak, Witamy spowrotem ;)

@PS

Kecupów, januszków, tyglików i innych lapków już praktycznie wyniszczyliśmy <3

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...