Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupuje Nx

Piecikq

NX'y  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mam dwa zestawy i nie wiem ktory lepszy?

• granatnik na 30 dni i M134 minigun na 30 dni
      11
    • granatnik na 30 dni i cos innego na 30 dni
      14
  2. 2. A jezeli trzeba specjaliste to jakiego?

• Hawk
      3
    • Scorpion
      3
    • Viper
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak musisz miec specjaliste, a jeśli nie masz dobrej broni to kup jakieś skrzynki myst-n albo klucze do black hisec, a jeśli masz to kup specjaliste vipera i m32 lub minigun(dobry na fireteam). Kup na tyle dni na ile ci starczy :)

deidara2.png

Opublikowano

no dobrze ale wielu ludzi nie lubi tzw. "nobków nx kid" więc jeśli masz zamiar grac z granatnikiem w normalnych grach przygotuj się na częste wykopywanie :)

deidara2.png

Opublikowano

To jest najgorsze.Gra na Elimination lub Cw jak biega ci taki "burak "z m32 nie da rady grac.Na dodatek NEXON polepszył im życie.Zamiast tylko 6 naboi mają 12 to jest chore !

9368_gold.png

Opublikowano

Mam pytanie gdzie bedziesz kupowal nx?

bleble 50 znakow

Tak mi się zdaje że on raczej kupi NX-y na Allegro bo jak inaczej :]

9368_gold.png

Opublikowano

Omakpall - tez ich nie znosze wiedz ja nie bede ciagle z nim na eleminated bo sam wiem jak to wnerwia

daniel_bialy - przez PaySafeCard

Natan2009-9 - przeczytaj uwaznie moj 1 post, kupie sobie tylko 15k NX'ow i juz wiem co kuie ale nadal czekam na wasze odpowiedzi i doradzenie bo nx'y kupie dopiero jutro

i moj wybor moze sie jeszcze zmienic

Opublikowano

i dobrze :D widzę że nie jedyny ich nie lubię.

A mam pytanie co do PaySafeCard.

Jeżeli chcesz kupić tam NX to płacisz w postaci Euro czy Zł ?

9368_gold.png

Opublikowano

i mam jeszcze trzy pytania

dlaczego wiekszosc z was wybrala viper'a jak hawk ma wiecej speeda a scorpion wiecej tego nad speedem niz viper o.O

i widzialem ze sa 3 granatniki, czym one sie roznia i ktory najlepszy na Cabin Fever i Quarentine

o i czy za specjaliste dostaje sie jakis dodatkowy slot?

Opublikowano

Specjalista może mieć 1 broń zwykłą (np za gp) i jedną dla specjalisty (m32 itp.)

Kolejne sloty trzeba osobno dokupić.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

i mam jeszcze trzy pytania

dlaczego wiekszosc z was wybrala viper'a jak hawk ma wiecej speeda a scorpion wiecej tego nad speedem niz viper o.O

i widzialem ze sa 3 granatniki, czym one sie roznia i ktory najlepszy na Cabin Fever i Quarentine

o i czy za specjaliste dostaje sie jakis dodatkowy slot?

Viper dlatego iż jest zwinna i chudsza :D O wiele ciężej w nią trafić niż w Hawka.

Co do tych granatników to chyba różnią się tylko kolorami ::D Ale nie jestem pewien na 100%

9368_gold.png

Opublikowano

No to tak sa 3 rodzaje M32. 1 To zwykle ma najwiecej DMG. 2 To inciary czy jakos tak ma mniejsze DMG i zostawia ze soba chmure ognia. 3 tak samo jak wczesniej tylko chmure gazu. Najbardziej polecam to 1 to w sprawie m32. Ja bym ci radzil zabrac flamethrowera niz mini guna jest poprostu lepszy. A jesli chcesz nosic m32 i mini lub flame na raz to musisz dokupic special slot bo po zakupie speca masz 1 slota a co do speca doradzam ci vipera. Pomoglem? Daj +

ZBIERAM - !!

Opublikowano

ok temat do zamkniecia dzieki za pomoc i jeszcze raz owtarzam ze granatnika uzywac nie bede na celeminated tyko na quarentine i FireTeamach

n chyba ze mnie wku*wi jakis nobek na eleminated to bede z m32 ale jak bede przeciwko polakowi to nigdy granatnika nie uzyje

ja tez nie lubie kidow z m32 na eleminated bo to okropnie wku*rwia sam wiem jak

ok temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...