Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Usuwania Screenshotów

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Więc pewnie większośc z was tego nie wie, ale bany na nasze konta są w większości przez Nexon Logs, a te właśnie NL bazują na screenshotach zrobionych nie przez nas, a przez grę

Na czym to polega?

Otóż po włączeniu programu, szuka on w folderze gry screenshotów przez nią zrobionych-- wyłącznie przez nią, screnshotom zrobionym przez nas nic się nie stanie. Kiedy program nie wykryje lub usunie wszystkie ss`y automatycznie się wyłącza, więc jest to swoistego sposobu ochrona przed banami

123kw.png

Virus Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ae90506139045f7934f26690092e6be288a967c932602daca4ef3df0fa9d64db-1282850671

Download:

Combat Arms Self Reporting Cleaner EU.rar

deidara2.png

Opublikowano

@omekpall

nie wiem jak u ciebie, ale mi po skończeniu się wyłącza

@edit

fakt nie wyłącza się, ale chodziło o to że nie usuwa ss`ów zrobionych orzez nas tylko kończy na tych nexona

deidara2.png

Opublikowano

wszystko dziala thx blabalbalbalblalbla 50 postow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

No no postarałeś się :)

Ładny tutek i świetny program. Ciekawy jestem czy to w rzeczywistości coś daje.

Opublikowano

tak to oznacza że nie miałeś żadnych ss od nexona, ale lepiej sprawdź folder z grą w poszukiwaniu plików takich jak: combat-arms_00 itp

deidara2.png

Opublikowano

tak jesli tylko pisze Clearing Done to wszystko jest ok

@edit

mi samemu program pomógł mocno bo jak zobaczyłem ile tego miałem to aż się przestraszyłem, miałem np screeny z fireteam przy score 500k+ itp.

deidara2.png

Opublikowano

Super działa, sprzyda mi sie bo zawsze po każdej grze sam usuwałem screeny a teraz zrobi to program, należy sie +

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Nexon o tym wie??

W sensie czy up date na to działa?? (Jak długo ten program będzie działał?? xD )

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

@2xup

program nie ingeruje w żadne pliki nexonu i dopóki nexon nie zmieni systemu w jaki nexon logs banuje userów program będzie działał, więc najprawdopodobniej jeszcze baaardzo długo :)

deidara2.png

Opublikowano

widze mamy tibiarza na 4rum :D (omekpall)

co do tematu przydatny ale nie dla mnie ;p jade na czysto

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...