Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam serdecznie.Jaką polecacie postacią zagrać eurpejską czy chińską.Doradzcie np warlock,glevia itp :) dam +

qes.png
Specjalista
Opublikowano

Do szybkiego wyexpienia.Na początku chcę szybko wyexpić,żeby potem farmić.Niepodexpił byś mnie?? :) na apollo zrobię sobie tam konto?? :)

qes.png
Opublikowano

Proponuje zrobić Nukera a po za tym nie polecam ISRO <_<

nuker dobre dmg nie padasz tak jak wizzem i dobrze się nim taxuje :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Wizz/Cler. Wbijasz nim 52lvl i idziesz na Ongi farmić. Drop leci, można zarobić, nie padasz, i się szybko nim taxuje.

Opublikowano

gg nie dam

A Isro nie polecam bo będziesz wbijał 4h zagraj na ksro/rusro/csro to jedyne rozsądne na ten czas wersje ;)

I mów mi MyL0 :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

przestań... na isro jest populated... w dodatku możesz posprzedawać rzeczy na allegro itd.

Zrób wiz/cler i dobij 52 i na ongi. Najlepiej zainwestuj te 100zł i kup barda/clera na 80lvl-u...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

warior/cleric= fajny, bardzo dobry do pvp, ftw, praktyczny, POLECAM

warior/bard= słaby, mały def, niepraktyczny, nie polecam

warior/rogue= bardzo dobry bulid, trudny do ogarniecia, ciekawy, potrzeba mieć fajne zabawki do niego i SP:) POLECAM

warior/warlcok= ciekawy, dobry do 1vs1, zabawa jest ;) czy pratyczny to nie za bardzo, ale nie jest zły

rogue/cleric= fajny, dobry, praktyczny nie jest zły, dobrze się sprawuje POLECAM

rogue/warlock= dobry, fajny do 1vs1, warlockiem można podenerwować ludzi, nie jest zły;)

rogue/bard= słaby, nie praktyczny, może ktoś to lubi

wizzard/cleric= fajny, dobry, praktyczny, nadaje sie do pt,ftw, i wiele innych rzeczy, POLECAM

wizzard/bard= jak dla mnie to tylko do Unique, ale to moje zdanie

wizzard/warlock= fajny, ale wtedy wizz nie ma za bardzo jakiś bufów, są z warlocka ale nie jak z clera, wiec gorzej idzie wizzkowi

bard/cleric= fajny, do pvp nie jest tak źle, ale party zawsze znajdziesz bo kilka opcji bufków ma;) praktyczny

bard/warlock=hmm spotkałem się raz, nie tak źle jest z tym bulidem, ale według mnie słaby def ma, lepiej coś innego

warlock/cleric= fajny bulid, nie jest zły, w pt ładnie cisnie, sp troche trzeba, ale gorzej jak ktos ma spell,

Myśle, że to all

Pozdrawiam

Opublikowano

Aha a jak moge zagrać na prywatnym serwerze, i jaki najlepszy?? :)

Zagraj sobie na globcu jakimś... Wiąże to się z dłuższą przyszłością gry.

Opublikowano

7@up

nie ma czegoś takiego jak wizard/warlock xD

rogue warlock tylko dla starych wyjadaczy

tak samo warrior/rogue

tak samo warlock.

bard/warlock taki build nie istnieje, ktoś robił dal jaj chyba.

Wybierz nukera light/cold/bicheon full int i naucz się grać, potem zrób wiz/cler i się wyfarm, a potem str chara typu warrior do zabawy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@offtop

Ta... server na isro beda populated dopoki wszyscy nie zrobia sobie scryptow obkrazajacych te 140lvl moby..

@topic

na poczatek cos z full str..(jak zawsze)

Polecam glaviera heks/fire/light ;] mysle ze jakbys zrobil full int na poczatek to jakbys padl kilka razy to by cie to zdemotywowalo ^.^

sygna1o.jpg

Opublikowano

ja sugeruje ci rogue+cler postac taka wymaga bardzo mało sp a co za tym idzie nie musisz sie farmic tylko expic sobie do powiedzmy 60 lv na -2 a sp na skille brakować ci niebedzie taki okrojony bulid na 90lv to tylko ~700k sp a np nuker int potrzebuje kilka ponad 2kk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...