Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc pewnie widzielisie boty (fish boty) ktore bedą wywalać eq ale narazie łowią niechce wam się godzinami stać ? więc wyyślilem fllow hack !

jak to zrobić ?

To jest ukryta treść, proszę

zostawiamy postać

gdy bot odejdzie postać będzie za nim podążac

PROsze o +

prosze o komętarze jeśli się pomiliłem nie minusuj tylko powiedz co jest zle

dobra żal mi dzieci neo ...

Opublikowano

heh :P ale był na forum taki użytkownik który nie wiedzial jak to zrobic więc mu "pomogłem"

3maj sie

Opublikowano

Fllow hack ? No to jest przełomowe odkrycie hahaha xD Kolumb ze swoja Ameryką może się schować xD Tak poza tym to czy FB nie mają SH takiego jak boty expiące , że po paru krokach znikają ci sprzed oczu mimo , że idziesz za nimi na SH ? Wtedy nasza postać się zatrzymuje i koniec śledzenia...

Opublikowano

Po 1. Jezeli juz to follow hack a nie floow wtf? skąd ty to wziąłes ?

Po 2.Nie mozliwe jest ustawienie ,zeby chodzil.

Po 3. Postac znika po paru krokach tak jak 2x up powiedzial.

Follow, chyba "Fallow" ? Ludzie czy ludzie na tym forum umieją gramatykę And? Już nie ma co mówić o PL... Ani "ą", "ę", ani ",", ani odpowiednio napisane gramatycznie i ort. . A co do "folowhack", to botki nawalają na Sh, gdy ich po paru krokach cofnie, to działa jak teleport hack, postać znika i sprzed oczu. Nawet gdybyś Ty był na Sh, to by Ci się ni udało, nie wiedząc gdzie dany bot zmierza... Z tego mona dorobić ładnych 1kkk z jednego kompa(kilku botów, bo ten bot może odpalić 2000 kont na jednym metku), a co pomyśleć z ok. 5...

Opublikowano

Follow, chyba "Fallow" ? Ludzie czy ludzie na tym forum umieją gramatykę And? Już nie ma co mówić o PL... Ani "ą", "ę", ani ",", ani odpowiednio napisane gramatycznie i ort. . A co do "folowhack", to botki nawalają na Sh, gdy ich po paru krokach cofnie, to działa jak teleport hack, postać znika i sprzed oczu. Nawet gdybyś Ty był na Sh, to by Ci się ni udało, nie wiedząc gdzie dany bot zmierza... Z tego mona dorobić ładnych 1kkk z jednego kompa(kilku botów, bo ten bot może odpalić 2000 kont na jednym metku), a co pomyśleć z ok. 5...

Chyba cię główka boli, kolego. Piszę się FOLLOW :)

A co do topicu, naprawdę nie przydatne... Szkoda było twojej roboty.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...