Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykryto Kod

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostales bana i masz po mw2, nie wywiniesz sie z tego.

Jak chcesz pisac do suportu to tuta(po angielsku)j:

To jest ukryta treść, proszę

Byly juz doniesienia o banach mimo uzywania vac chaosa, mw2 liberation i steamloader 1.2 podobny bezpieczniejsi.

Graczy nie wyszukuje bo na banie mozesz tylko prywatne mecze.

Opublikowano

Możesz napisać po jakim czasie od pierwszego właczenia vacka zaliczyłeś bana? Ja pierwsze konto miałem 3 tygodnie może troche wiecej.

Następne straciłem po 3 dniach :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdego cheata jakiego używałem to na VAC tera użyłem tego libertiona i prach banik :( Ale mogę grać na privie :?

Opublikowano

Nie wiadmo dokładnie za co tego bana masz czy to wina vac chaosa czy nie :(

Możesz zrobić prywatny mecz bez exp i grać i publiczny z naliczaniem exp ale ludzie muszą sami do Ciebie dołaczać steam nie da Ci graczy ,ty musisz hostować lub dołączać do gogoś kto ma wyłaczonego Vacka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A istnieje sposób żeby się dowiedzieć za co ten ban ? i z tego co wiem ban permamentny jest na rok czasu a w codzie też tak jest że znika po roku czasu ?

Opublikowano

Prem ban jest na nieskończony okres czasu o.0

Nie pograsz... I nie spamuj wszędzie, że LIBERATION to zuo, bo VAC daje bany z opóźnieniem więc możliwe, że podczas używania Vac Chaos już cię oflagowało...

Opublikowano

Niestety nie możesz się dowiedzieć za co tego bana dostałeś bo ja sam do nich pisałem a odpisali mi jak to był komputer.

This message indicates that your account has been banned by the Valve Anti-Cheat (VAC) system for cheating. There are several important considerations for VAC-banned accounts:

Steam Support cannot remove the ban on your account

Regardless of who was using your account at the time it was banned, the use and security of your Steam account is your responsibility.

The details of the ban will not be provided

Steam Support will not disclose the cheats that were detected running on your system or the date and time the infraction took place. Any requests for this information will be ignored.

VAC may not ban you immediately - the cheating violation may have occurred days or even weeks before the ban is apparent on your account.

Your account may still be used to play single-player games and multiplayer games on unsecured servers

Your account may still be used to play single-player games or to connect to non-secure game servers and for games played over a LAN. To find non-secure servers, please change your filter settings in the server browser list to show servers which are not VAC-secured (from the Steam main menu go to the View option, select Servers and then select "Not secure" in the Anti-Cheat drop-down).

You can not transfer your games to a different account

Steam Support will not release your CD Key(s) to be used on other accounts. Do not register retail products or purchase new Steam subscriptions on a VAC banned account.

If you choose to purchase a new copy of the game, please register it or install it under a newly-created Steam account. Prior to installing, remove all cheats from your system - if you do not know how or where the cheats were installed, you may want to consider reformatting your hard drive(s) and starting over with a fresh installation of your operating system.

Niestety po angielsku, ale chyba to nie problem. Czemu się nie dowiesz za co ten ban masz na czerwono.

Opublikowano

ehh witamy w klubie ja też tak wpadłem. Poprostu osoba która mi powiedziała jak sie odpala mody zapomniała dodać, że vacek chaos jest wykrywalny, i że w 100% dostaniesz bana po odpaleniu -.- . Teraz pozostaje ci tylko alteriwnet lub nowa gra (polecam kupić na allegro, czasami może trafić sie super okazja i coda bedziesz mial za 50 zł ;) ). Ale ja nie polecam kupowanie nowej gry, bo jak sie odkryje mody, to gra na normalnym publiku po kilku miechach (mam na myśli zwykły iwnet) sie nudzi, a dostawanie w ryj z tuby nie jest fajne. A jak juz masz taką wielką chętkę na multi, to polecam alteriwnet. Powiem szczerze, wole altera niż zwykłeo iwneta bo można odpalać mody, używać konsolki i wyrzucać graczy jak sie jest hostem ;3 . Dlatego ja nie mam zapotrzebowania nowej gry. Gram na alter a jak już to odpalam mody na prywacie w zwykłym mw2 i gram z kolegami ^^

Opublikowano

VAC ban jest na stale i nie da sie go usunac :D

jebac steam , jebac VAC bo to największy syf na swiecie^^

vac chcial byc podobnym do PB tylko huja wyszlo :) bo pracują tam same g...ojady :D

GunzAlex.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...