Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Tr] Cesametin2- Reload

emcek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWY TEMAT

http://www.mpcforum.pl/topic/194533-toutrialtr-cesametin2-reload/

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

wbijam na serva , za chwile dam edit co do lagów itp. Jinno - DarkSoulCB

jedyne co mogę powiedziec to off ...

Daj minuska to nie boli : ) a wiele zrobi : )

a oto zdjęcie mojej nagiej siostry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mpcforum.pl/user/138521-darksoul123/

pitole justynka bimbera

Opublikowano

i juz dzieci neo wbiły "Qris666" i wywalał yangi na ziemie w m1... chwile poczekamy i przez takie neosy, zablokują serverek dla polaków...

Opublikowano

Fajny Serwer :]

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

Serwer fajny, za publikacje +, ale za osoby na serwerze dałbym - i to wielki. Jinnio już zasypane Yangami.

Pozdrawiam, piąteczka.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jajc. coś nie działa.. w statusie jest czerwona strzałka i nie mogę wbić.. jestem na Klienci CandyLongju i coś po włosku pisze Il server e fuori servizio.. :/

A wy możecie wbić ?

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

Ja zlamilem sprawe i wbilem za duzy lvl. Teraz ciezko z yangami;/ ale stal +9 jest ;D

mam rowniez na sprzedaż stal dla ninja +7 za 20kk (cena do negocjacji;p)

Camaross 96lvl Jinno GENERALS

zepek.png

pliks.png

Opublikowano

A Ja tam gram w Jinno nick Cintae i wszystkich kolo hadlary bije, no czasem wyskoczy jakis lamer zagraniczny co stanowi zagrozenie ale jestem PrO ;d

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

obawiam sie ze start bedzie o 22:00 na jakims forum znalazlem troche info o turcji: Czas miejscowy: Czas Polski + 1 godz.

zepek.png

pliks.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...