Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakiś sposób, żeby dowiedzieć się jakie IP ma osoba z którą gadam w metinie? Mogę ew. poprosić o GG i tam będzie napisane, to jedyny sposób?

Opublikowano

Po pierwsze nie wiem po co Ci IP tej osoby na 100% Ci nie poda. ;)

Proszenie się o IP - ban.

Są programy różne tego typu, możesz wysłać też jakiś plik który przysyła Ci IP lub passy danej osoby na E-mail.

Opublikowano

ja nie proszę o ip, chce poprostu porozmawiać z pewną osobą, poprostu podniosła mi perfidnie ciśnienie, nie chce się bić tylko poprostu zapukać do drzwi i spytać czy jest syn/córka i chce zobaczyć reakcje gówniarzyka

Opublikowano

fag, bedziesz sie fatygowal z powodu gierki? jestes uzalezniony :D

Opublikowano

Ale od adresu IP do adresu zamieszkania jest dluga droga - tylko dostawca internetu moze ci podac adres osoby posiadajacej dany IP. Watpie ze by ci podali skoro nawet policji czesto odmawiaja jak osoba z danym ip cos przeskobie.

Opublikowano

ja nie proszę o ip, chce poprostu porozmawiać z pewną osobą, poprostu podniosła mi perfidnie ciśnienie, nie chce się bić tylko poprostu zapukać do drzwi i spytać czy jest syn/córka i chce zobaczyć reakcje gówniarzyka

Ekhm musze cos napisac, myslisz, ze Ty jeden masz taki problem? :DDDD to jest globalny problem 'internetu' zreszta, on/ona moze miec zmienne ip, czyli neostrade :).

@up

widze, ze sie znasz, osobie, ktorej grozono przez internet, lub ja przezywano taka osoba moze bezproblemu isc na policje, a policja bezproblemu dostanie IP takiej osoby :)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

zdenerwowal swoim glupim gadaniem, juz mi przeszlo ale tak wkurwiajacego typa dawno nie widzialem, przeplatanie pseudo milych 'papa' i zdrobnien wszystkich wyrazow jak jebany gej, dzieki za pomoc

Opublikowano

Było zrobić SS i wysłać ...

kolo by dostał bana i tyle :P

A co do ip to przez gg napisz do niego żeby sprawdził sobie szybkość internetu a jak już sprawdzi niech wyśle ci link z rezultatem i tam będziesz miał jego IP

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...