Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmorpg Podobne Do Metin2

patol965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiedzialem gdzie to napisac wiec napisze tutaj jesli zle to prosze mnie przeniesc.Otoz chce sie zapytac czy istnieje gra podobna do metina tzn chodzi mi o ten system walki ze bijemy np spacja i kilku przeciwnikow naraz?

Opublikowano

Tibia rlz. B)

Nie ma takiej gry jak metin takiej nudnej i takiej brzydkiej. :D

Gość Mounthains
Opublikowano

Tibia rlz. B)

Nie ma takiej gry jak metin takiej nudnej i takiej brzydkiej. :D

Jak to nie ma ^^

Diablo II

Opublikowano

@ Mounthains

Nie wiem nie grałem w diablo II xD

@Top

Patrz jaką grę znalazłem

http://www.mmorpg.org.pl/divine-souls,g1125.html

Może ci się spodoba ja akurat ściągam za 1,5 godz dam ci znać czy fajne :D.

Opublikowano

Zagraj w życie. Takie za oknem, gdzie są drzewa.

Opublikowano

Mou wybacz ale się nie zgodzę z tym iż diablo 2 jest nudne i brzydkie. Jest to gra wiele ciekawsza od metina.

A co do tematu to spróbuj w Divine Souls lub też w l2 albo podobną gdyż zawsze są skille AoE które biją parę mobów na raz oraz w niektórych grach np l2 są klasy które mają specjalne bronie do bicia wielu mobów.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Mounthains
Opublikowano

Mou wybacz ale się nie zgodzę z tym iż diablo 2 jest nudne i brzydkie. Jest to gra wiele ciekawsza od metina.

A co do tematu to spróbuj w Divine Souls lub też w l2 albo podobną gdyż zawsze są skille AoE które biją parę mobów na raz oraz w niektórych grach np l2 są klasy które mają specjalne bronie do bicia wielu mobów.

Brzydkie? Liczy się klimat. Nudne? Po 2 latach grania nie mogę tego stwierdzić :)

Zależy od gustu ;)

Opublikowano

Co do moich wcześniejszych postów to jeśli lubisz dużo combo i mortal combat to gra dla ciebie bijesz kilka mobow naraz itp. Jeśli chcesz grać to pisz mi na pw lub gg, pogramy razem :)

Opublikowano

Zagraj w życie. Takie za oknem, gdzie są drzewa.

Twoje posty mnie rozśmieszają xD

@top

Polecam Guild Wars płatna gra kupisz za 60-80zł.

Zależy ile kampanii kupujesz jeżeli 1 to ok 20zł a jak wszystkie (4) ok 70z(teraz nie znam cen tej gry.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Gry z waleniem kilku noobkow na raz nazywają się (jak sie nie myle) hack'n'slash i naprawde zadna gra Mmorpg nie ma czegos takiego procz naszej zjebanej gry Metin2 :/ Rpg z Takim czyms to sacred,diablo i multum jest takich gier lecz prawie zadnej Mmorpg

Opublikowano

Proponuje Ci Tibie !!!!!

Tibia ZLO!!!!!

METIN ZLO!!!!!!!!

ALUUU!!!!!!!!!

W obie te dwie gry grają Krzesło maniacy :D

mam nadzieje ze ci pomogłem ;P

Server- ZSZC[fire]

Nick :Soner/ SoNe

Bulid Bow full str/Nuker s/s

lvl; 92/96

Opublikowano

Gry z waleniem kilku noobkow na raz nazywają się (jak sie nie myle) hack'n'slash i naprawde zadna gra Mmorpg nie ma czegos takiego procz naszej zjebanej gry Metin2 :/ Rpg z Takim czyms to sacred,diablo i multum jest takich gier lecz prawie zadnej Mmorpg

Co ty bredzisz widziałeś jaką grę dałem w czesniejszych postach tak Divane Souls tam wyskakuje na ciebie 20 jakis troli czy innych smieci i napierdzilesz roznymi combo ...

Opublikowano

Cabal ;) Fajna gierka Polecam ;s

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Admin Cienia
Opublikowano

Takim metinowcom się z niczym nie udogodzi. A jeśli przegrałeś w grze o nazwie "Życie" to do piachu ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...