Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexon Cash Generator - Working

kopniak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zobacze na nowym koncie zadziala dam ci 5 +

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

jesli ci to dziala to daj ze scnenerami wszystki co wpisujesz itp a po tem pokasz ze dostales i nie ma byc opcji edytuj przy scenerze ze dostales

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jesteście bardzo naiwni. Założyciel tematu ma 1 posta. Na dodatek - NIKT NIE UDOSTEPNI WAM ZA DARMO CZEGOS TAKIEGO JAK NX HACK. Widać że konta okrada

Bywalec
Opublikowano

mi nawet nie chce się uruchomić ;o

i tak napewno nie działa złodziej kont

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

debili to sobie rob z rodzicow . temat powinioen nazywac się " super key;logger - working"

chetnie bym ci wje**al do kompa takiego wirusa , zeby odechcialo ci sie wtsawiac takie rzeczy

- dla nooba

+ proszę o bana za kelogera

bez youtuba

Opublikowano

mnie wygenerowalo kod ale nie wiem gdzie go wpisac bo zadlugi ale według mnie to jest pic na wode fotomontarz

Opublikowano

hehehe przez tego avatara myslalem ze to jest inny koles ten co daje ciagle hacki nie dzialajace

Opublikowano

1. nexon.com to nexon japoński więc nie zapowiada się najlepiej.

2.Nie wyjaśniłeś co znaczy to "PIC".

A po T R Z E C I E NX CASH GENERATOR NIGDY NIE DZAŁAŁ I NIE BĘDZIE.

" NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JA DARMOWE NX "

Opublikowano

nigdy nie mow nigdy moze jakis gosciu stworzy ;p

Opublikowano

to prawda

Daj delete.png nie dasz jesteś Cipa :P

star_big.png

Popularny

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Po 1 nie kradne kont bo to nie mój program tylko znaleźony w necie

A po 2 NIE MA ŻADNYCH JEBA*** WIRUSÓW !!

A po 3 PIC to jest PIN inaczej bo program przez jakiegos nooba zrobiony

Nie wieżysz że działa to jest tylko i wyłącznie twój problem mi działa nie spróbojesz to sie nie dowiesz

Ja tu wam tylko go wstawiam zebyście mogli se sprobować ale do tego by se kod wygenerować trzeba mieć MÓZG a nie jakiś 11 latek napisze ze odrazu konta kradne

88525343.png
Bywalec
Opublikowano

kopniak jak to działa to wyślij mi na pw 3 kody to zobaczymy bo mi się nie uruchamia ten program no i zrobiłbyś ss gdzie wpisać ten kod + filmik, że to działa albo tylko ss zrób

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Lol... Zamknijcie ten temat. Gostek ma pewnie wszystkie kwestie - tak jak ta ostatnia - już zaplanowane. Zwykły naciągacz i tyle.

Co się lipisz ? ^^

Bywalec
Opublikowano

wiecie co to keylogger??

Keylogger-Ktoś wysyła program, Ty wpisujesz passy i on ma passy a widać Wy dzieci nawet nie sprawdzaliście czy to keylogger i to po 1 nie jest nx hack bo nx hack polega na tym, że doładowywuje nx'y a To jest program do generowania kodów kiedyś typ podał 5 kodów i 2 z nich działały mój kolega wpisał 1 dostał 5k nx ja dostałem 10k nx więc nie pierdo*cie głupot jak nie wiecie niech mi autor tematu wyśle kody i gdzie to wpisać jakies zdjęcie to zobaczymy

Pozdro i sprawdxcie czy to keylogger a nie

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

wsumie to moj kolega ma nx cash generator ale mi go nie chce przeslac tak naprawde to nie jest fejk za gratis nx bo niektore chadza i dostajesz nx ale nie wiadomo ktore (POMOGLEM DAJ PLUS)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...