Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Forumowicze!

Z radością informujemy, że właśnie uruchomiliśmy nowy moduł Przyjaciele, który jest kolejnym krokiem w kierunku wzmacniania więzi w naszej społeczności. 💬

Forum to nie tylko miejsce wymiany wiedzy czy pomocy w trudnych tematach. To przede wszystkim ludzie – to WY tworzycie atmosferę, w której każdy może poczuć się jak u siebie. Dlatego stale pracujemy nad tym, by ułatwić Wam integrację, poznawanie się i budowanie relacji. Moduł Przyjaciele jest odpowiedzią na te potrzeby.

Co nowego w module Przyjaciele?

🟢 Dodawanie znajomych – Możecie teraz dodawać innych użytkowników do swojej listy przyjaciół. To świetny sposób na zaznaczenie bliskich relacji czy szybszy dostęp do ulubionych kontaktów.

💬 Statusy i aktywności znajomych – Bądź na bieżąco z tym, co robią Twoi znajomi na forum. Nowy moduł pozwala śledzić aktywność Twoich przyjaciół i być jeszcze bliżej ich działań.

📬 Lepsza integracja z wiadomościami prywatnymi – Dzięki liście przyjaciół szybciej odnajdziesz swoich znajomych przy pisaniu wiadomości prywatnych.

👥 Budowanie sieci społecznej – Z czasem pojawią się dodatkowe funkcjonalności wspierające rozwój mikrospołeczności – kto wie, może nawet pojawią się grupy tematyczne w oparciu o sieci znajomych? 😉

Zachęcamy Was serdecznie do korzystania z nowych możliwości! Dodajcie do znajomych osoby, z którymi często rozmawiacie, wspieracie się lub po prostu lubicie ich styl wypowiedzi. 🫶

Wspólna przestrzeń to nie tylko posty i wątki, ale też relacje, przyjaźnie i codzienne interakcje. A teraz mamy jeszcze więcej narzędzi, żeby to wszystko pielęgnować. 🌱

Jeśli macie pytania lub sugestie dotyczące działania modułu – śmiało piszcie w tym wątku! 🛠️

Pozdrawiamy,

Zespół MPCforum

Opublikowano (edytowane)

Co jeżeli ja nie mam żadnych kolegów? 😞

A tak bardziej poważnie, zmiana super, bo ta opcja wraz z poprzednimi aktualizacjami forum straciła sens.

Edytowane przez Zarax
Opublikowano
3 godziny temu, Zarax napisał:

A tak bardziej poważnie, zmiana super, bo ta opcja wraz z poprzednimi aktualizacjami forum straciła sens.

To ja dodam Cię pierwszy do moich kolegów ❤️ 

W sumie to czemu nie - coś mi świta, że kiedyś już coś takiego było ale sam nie korzystałem z tej funkcji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
59 minut temu, OficerPL napisał:

Mimo 15 lat na forum to nigdy nie miałem kolegów a samych wrogów 😄 

A to chyba każdy z nas mając rangę czy nie miał wrogów 😄

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Super, coś nowego.

Robimy odwróconego Facebooka, tam była najpierw społeczność pozbiej grupy/forum tu mamy forum więc zróbmy społeczność 💗

Zapraszam wszystkich do dodawania do przyjaciół, przyjmę wszystkich nikogo nie oszczędzę🤍

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
W dniu 25.04.2025 o 02:02, Creative napisał:

To ja dodam Cię pierwszy do moich kolegów ❤️ 

W sumie to czemu nie - coś mi świta, że kiedyś już coś takiego było ale sam nie korzystałem z tej funkcji. 

Było to chyba po prostu obeserwowanie kogoś 🤔 

76561198001815076.png
Opublikowano
38 minut temu, Xanter napisał:

Było to chyba po prostu obeserwowanie kogoś 🤔 

W sumie całkiem możliwe, do tej pory mam sporo obserwowanych ale nigdy nie działało to na tej zasadzie jak właśnie moduł Przyjaciół chociażby z wiadomościami.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Hooltras
Nie wiem gdzie napisać, to napisze tutaj.

Planujecie dalej trzymać ranking polubień i wygrane w tym rankingu? Jeżeli tak, to czy dobrym pomysłem jest to?
Moim zdaniem polubienia powinny być za treść postu, a nie żeby zobaczyć link czy inną zawartość.

image.png

Opublikowano

będziemy to zmieniać. Najpewniej jutro. Tylko w tematach z materiały do pobrania będzie taki wymóg, aby ludzie nie pobierali treści nie wynagradzając przy tym autora. 

Opublikowano
W dniu 24.04.2025 o 22:53, Zarax napisał:

obstawiam, że pora pogodzić się z tym faktem i nie próbować tego zmienić 

Opublikowano

Super, że zaczyna "coś" się dziać, widać już powolutku efekty, bo zdecydowanie więcej użytkowników loguje się do forum niż przez ostatnie miesiące.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kilka zaproszeń wysłane, będziemy testować 👍👌

// lekkie tłumaczenie do poprawy(jak jest 1, to to samo);

fEg4IHV.png

Edytowane przez Crossnix
aktualizacja