metin2009 Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Serwer skierowany do osób, które chcą pograć w klasycznych klimatach, ale mają mało czasu na grę. Aktualnie wieczorami jest średnio 700 online. Prezentacja: https://forum.metin2010.pl/index.php?/topic/5574-prezentacja-serwera-metin2010/ Na forum jest obszerna wikipedia. PanGałganek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insigin Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października (edytowane) Nazwa serwera 2010 a gość w nicku ma 2009 żałosna próba wybicia się na fejmie innego serwera. 700 online? Tam max jest może z 300/400. Easy-Medium xd, chyba raczej medium-hard Juz pomijam ze nawet wam się nie chciało minimalnie wysilić i zmienić szatę graficzna z galaktara. Romek niech wkoncu przestanie pić bo już mu nieźle padło na łeb. Edytowane 22 Października przez Insigin PanGałganek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metin2009 Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 5 godzin temu, Insigin napisał: Nazwa serwera 2010 a gość w nicku ma 2009 żałosna próba wybicia się na fejmie innego serwera. 700 online? Tam max jest może z 300/400. Easy-Medium xd, chyba raczej medium-hard Juz pomijam ze nawet wam się nie chciało minimalnie wysilić i zmienić szatę graficzna z galaktara. Romek niech wkoncu przestanie pić bo już mu nieźle padło na łeb. metin2009 to oszustwo, serwery o podobnej nazwie przyśpieszą ich start i rozczarowanie graczy 🙂 rok robią coś co powinno zająć max 2 tygodnie byłem tam na becie i widziałem, jestem przekonany że nasz serwer jest o wiele lepszy pod względem fun'u z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insigin Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 7 godzin temu, metin2009 napisał: metin2009 to oszustwo, serwery o podobnej nazwie przyśpieszą ich start i rozczarowanie graczy 🙂 rok robią coś co powinno zająć max 2 tygodnie byłem tam na becie i widziałem, jestem przekonany że nasz serwer jest o wiele lepszy pod względem fun'u z gry Skoro nazwałeś to oszustem znaczy że masz na to niezbite dowody, które ja mniemam jesteś w stanie przedstawić tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metin2009 Opublikowano 30 Października Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października ciągną dotacje, tak prosty serwer dawno powinien być zrobiony gdyby nie fakt że to po wystartowaniu i tak szybko rozczaruje graczy jako "nudny i ciężki serwer" to bym to w 2 tygodnie zrobił mając 8 dobrych testerów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanGałganek Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października (edytowane) 16 godzin temu, metin2009 napisał: ciągną dotacje, tak prosty serwer dawno powinien być zrobiony gdyby nie fakt że to po wystartowaniu i tak szybko rozczaruje graczy jako "nudny i ciężki serwer" to bym to w 2 tygodnie zrobił mając 8 dobrych testerów 🙂 Zabawne, że krytykujesz cudzy projekt robiąc takie gówna jak ten server xD Galaktar, Galaktar s2 i teraz ten syf z nazwą bazującą na hypie innego servera. Nawet nowych grafik ci się nie chciało robić wraz z kolorystyką, co pokazuje ile są warte twoje servery. Metin2009 przynajmniej wygląda na profesjonalną robotę, gdzie widać spore zaangażowanie projektem wraz z dobrą komunikacją z ludźmi. Czy server odpali lub okaże się scamem to się dopiero okaże, ale na pewno nie można im zarzucić braku kreatywności czy profesjonalizmu, gdzie u ciebie w ogóle tego nie widać. Edytowane 31 Października przez PanGałganek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi