Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dager Vs V2/V2 Vs 30 Lv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .Tworzę postac na ONYKSIE ninje dager.na 30 lv zakupie całe eq +9 jelona +9 20+ średnie itp.Chcę zaekspic potem na marmurach w v1/v2. co potrzebuje? ile hp? itp prosze was o pomoc. A i jaki lv do tych marmurów?

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

up. oj zdziwilbys :D na YT jest film jak ninja 30 bierze 3 grupy czy 4 na marmurku ale widac ze eq ma na prawde dobre. ten film nie jest w hd ale z tego co udalo mi sie zobaczyc to jelonek sr 45 . aha i buffy ma od szamanki w stalce wiec pewnie na G ;P nie chce mi sie teraz szukac

topic; na pewno dużo defa. hp coś około 12k no i jelon+9 z kd potwora+4 itp. buffek z blogo przynajmniej 25% tak samo pomoc smoka . :P cos na krytka rowniez by sie przydalo :)

Opublikowano

10k hp może wycisne xD ale def chyba i tak na marmurze jest 60? Więc def chyba nie ma nic? do tego? Czy ma ^^ bo może się myle .UP + .A jakim bulidem isc?

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

tak kup zbroje nawet na 1lvl ale 2pz

naszyjnik branza buty 2k pz jelon +9 sr 30 i coś w tarczy na blok cisów albo %dodanych do pz

i tyle polecam wbić poli na 1 a jak nie zamierasz wbijac na p to nie ma sensu wbijać wyżej niż 1 punkt

2edit up a po co mu zręcznośc jak expisz na marmurach to 2;1 wit zręcz

bo zręczność na marmuru nic nie daje

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

wit3-1zr hp jak najwiecej marmur dziki sluga itemy przynajmchyniej w jelonie 20+sr kd krytyka i potwora+4 bon 10%krytyk i 10 na zwierzeta (chyba to sa zwierzeta ?!)

kolce z krytykiem naszyjnik z hp 2k zbroja+9 kd speeda+4 kd wit+4 helm na trutke buty 2k i bon krytyka 10% kAWALEK CUKRU Z IS itp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja ci polecam staty FULL ZR. Da ci to uniki. A z tego wit co będziesz miał? Chyba tylko odrobinkę więcej HP.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...