Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Czy Nowy Komputer

nieumiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako że mam zamiar kupić sobię konsole lub komputer, pomóżcie mi wybrać.

dysponuje okolo 800 zl (sprawa 300 zl wiecej nie ma dużego znaczenia)

albo kupić xboxa 360 arcade i jakies gry Lub złożyć skrzynkę taka do 1000zl

pomozcie mi ! mam dylemat i nie wiem co wybrać. proszę o uzasadnienie swoich postow dlaczego np xbox a nie komp :)

120tag.png

Opublikowano

OMG ! Właśnie zastanawiam się nad tym samym.

Chcę sprzęt gier , ale pad od xboxa mnie odstrasza. W końcu myszką steruje się o wiele lepiej.

lolheadz.png
Opublikowano

za 800zl nowy komputer ?, w tych czasach nic za tyle nie kupisz.

Dysponujac taka kwota pieniedzy polecam Ci Xboxa 360 Live, masz internet chociaz .;d, mozesz pobierac gry ;x

Opublikowano

Arcade to syf , jak już kupuj sobie elite, a jeżeli komp ma być do grania to raczej 3 tysiaki potrzebujesz.....

Opublikowano

za 800zl nowy komputer ?, w tych czasach nic za tyle nie kupisz.

Dysponujac taka kwota pieniedzy polecam Ci Xboxa 360 Live, masz internet chociaz .;d, mozesz pobierac gry ;x

przeciez napisalem ze 300 zl wiecej moge dolozyc (a za 1000zl juz kompa kupie)

UP@

elite niczym sie nie rozni od arcade oprocz tego ze ma dysk a wtardziela zawsze mozna dokupic

120tag.png

Opublikowano

nieumiem jesli chcesz sprzet do grania to dobrze ci pisza za 1000zl owszem kupisz juz cos w miare, ze w s tare gierki pograsz na przyzwoitych detalach, ale o nowszych grach zapomnij...

a jak kupisz xboxa to sprzetu nie musisz wymieniac...piracisz gry i grasz bez martwienia sie ze cos ci nie rzuszy...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sama dobra karta graficzna z serii GeForce kosztuje z 1000zł + (ja za swoją 8800GT 512mb dałem 1,200zł dwa lata temu). Z tą ilością pieniędzy proponowałbym ci kupić xbox 360 elite ;) Albo pozostaje jeszcze jedna możliwość. Nie kupuj nic i zbieraj kasę. Jak uzbierasz trochę więcej to kupisz sobie PC z prawdziwego zdarzenia do grania ^^

Opublikowano

To ciut mało wiecie ;) za 1500zł można złożyć kompa z i3 spokojnie O_o a można także kupić zintegrowaną grafę i przez to kupić pozostałe podzespoły lepsze, a potem po prostu się dokupi . Ja tak zrobię:D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

karta dobra za 1000 -.,,-? za tyle to masz juz bardzo dobra ^^

http://www.allegro.pl/item1090077335_nowa_nvidia_geforce_gtx_285_1024mb_ddr3_gtx285_gw.html

@Top lepiej kup xboxa lub uzbierja jescze kasy -,-

Opublikowano

Ostatnio Kumpel Kupił w Avansie kompa za 1,5k zł ;] Parametry : 4gb ramu, karta GeForce jakiś 1gb, procek 4rdzeniowy 2,6 Mhz i 500gb na dysku reszty nie pamietam ale bardzo dobry komp według mnie ;] Więc polecam Kompa.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Albo jeszcze możesz sobie kupić PS3 :) Bardzo fajnie się gra tyle że gry drogie :( a zeby sciagnac to potrzebna nagrywarka blu-ray ale takto pozatym to kox :) Sam posiadam i nie narzekam .

Opublikowano

Weź xBoxa, bo za 1100-1200zł dobrego komputera(czyt. do grania) nie złożysz. Ale zanim będziesz brał X'a, to poczekaj troszeczkę i weź X'a Slim, za niedługo powinien wejść.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Legenda
Opublikowano

Polecam Xbox po za 1000zł nie złożysz dobrego blaszaka a na Xbox to ci lażą gry bez żadnej różnicy

Opublikowano

Hmm , może dlatego że ja też napisałem że mam podobny dylemat ? Nowego tematu nie ma po co zakładać.

W obecnym komputerze mam procesor AMD Athlon Dual core 64x 5000+ , więc na nowe gry mi starczy. O ile to możliwe , potrzebuję nowej płyty głównej i co najważniejsze karty graficznej. Doszedłem do wniosku , że na komputerze gra mi się lepiej. Xbox też wchodzi w grę ... ale - co mi się bardziej opłaca ?

PS. Na komputer wydam do 700 zł. Mogę pominąć płytę główną.

lolheadz.png
Opublikowano

Bierz xBoxa dlaczego?

Bo dobrego kompa za 1000 zł nie kupisz. Tym bardziej że gry mają coraz większe wymagania a na xBoxie nie musisz sie tym przejmować ;)

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...