-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Tieru
Tieru
Witam,
Od około dwóch tygodni pojawił się problem z ekranami śmierci, podczas streamowania oprogramowaniem OBS Studio (najnowsza wersja) nagle po czasie 10-30 minut wyrzuca mi BSOD z błędami KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED oraz SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED na zmianę.
Komputer był składany przez informatyka na nowych częściach jakieś 8 miesięcy temu, nowe pasty, nowe chłodzenie, spoglądając na temperatury ani procesor ani karta graficzna się nie przegrzewa, jedynie HMonitor pokazuje na #3 94 stopni C na płycie głównej, ale czuję po prostu, że tam nie ma czujnika i tak wykazuje program.
Streamuję grę przeglądarkową, nic specjalnego i pada komputer, a w inne gry wymagające mogę grać cały dzień bez streamowania i nic się nie dzieje.
Załączam również Minidumpy wszystkie z tych BSODów.
Mam też mnóstwo USB podłączonych, przód, tył i hub monitora zajęty, duże napięcie, dzieje sie to tez od momentu jak mi w klawiaturze zgaslo podswietlanie pod jednym portem, po pozniejszym podlaaczeniu podswietlanie wrocilo.
Specyfikacja:
AB350 Pro4 płyta główna
16 GB RAM 3000 MHz g skill ripjaws v dual b-die
RTX 2070 Super Ventus
SilentiumPC Vero L2 Bronze 500W (SPC164)
Minidump.7z
Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.
!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!
!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill
World of Metin2
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.