Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer marzeń

Hubidzordan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z 2 znajomych którzy posiadają ogromne doświadczenie w metinie i znają prawie każdy szczegół tej gry wpadliśmy na pomysł aby stworzyć własny dedykowany serwer metin 2. Graliśmy na przeróżnych serwerach,jak i na Polskim. Wiele serwerów to niewypały lub często serwery rozpadły się po paru miesiącach,  chcielibyśmy stworzyć coś na dłuższy okres czasu A jak wiadomo do tego potrzebni są gracze, więc pytanie do was ;

Na jakim serwerze chcielibyście zagrać?

Co byście chcieli mieć na takim serwerze? 

Czego nie chcielibyście mieć i co was odrzuca w serwerze.

Mamy środki i ludzi,potrzebujemy tylko opinii graczy 

Chcemy stworzyć duży projekt, niekoniecznie z dużą ilością nowości.  Pozdrawiam i czekam na opinie. 

Opublikowano

Znasz każdy szczegół gry, masz ogromne doświadczenie, grałeś na wielu serwerach a i tak pytasz co ludzie chcieliby zobaczyć na serwerze? Wtf skoro jesteś graczem to powinieneś wiedzieć co ludzie chcą a czego nie, już myślałem że to post z jakąś pomocą w stylu że szukasz osoby która pokieruje a wy zrobicie rozgrywkę czy coś i wtedy ok ale teraz sam sobie zaprzeczasz 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim ulubionym serwerem był Theris, bardzo długo na nim grałem(Jak jeszcze stał).

Serwer w głównej mierze polegał na kopaniu rudy i łączeniu przedmiotów by  uzyskać ulepszacz. 

Godziny grindu, brak dodatkowych % przy ulepszaniu na wyższe poziomy przedmiotów,

Średnie jak i umiejętności w broniach do pvp, sprawiały że te same postaci miały czasem inną taktykę podczas pvp.

Niezapomniane wspomnienia 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Od momentu dodania tego tematu minęło 5 lat i uważam że otrzymałeś już odpowiedz na swoje pytanie dlatego zamykam i przenosze do kosza. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• Silence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...