FanatykMinecraft 1 Pijawka Members Zgłoś post #1 Napisano Październik 11, 2020 Witam. Zmagam się z problemem, w którym to gdy ktoś zbuduje armatkę do przebicia gildii, to po wybuchu wszystko się psuje. Czy jest na to jakiś plugin, który zablokuje niszczenie armatek tak, by nie trzeba było za każdym razem budować jej od nowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RybekPL 136 MPC Popular User Postmaker Zgłoś post #2 Napisano Październik 13, 2020 Możesz ustawić to w regionach wydaje mi się. Temat rozwiązany? Wpisz: "Temat do zamknięcia" -----===*===----- Pomogłem!!! Zostaw punkt reputacji (㊉) i serduszko (❤). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil49PL 1 Pijawka Members Zgłoś post #3 Napisano Październik 21, 2020 +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafalll1 1 Pijawka Members Zgłoś post #4 Napisano Październik 21, 2020 Dnia 11.10.2020 o 11:15, FanatykMinecraft napisał: Witam. Zmagam się z problemem, w którym to gdy ktoś zbuduje armatkę do przebicia gildii, to po wybuchu wszystko się psuje. Czy jest na to jakiś plugin, który zablokuje niszczenie armatek tak, by nie trzeba było za każdym razem budować jej od nowa? Nie musisz bawić się w regionach, po za tym flaga tnt false całkowicie zablokuje niszczenie bloków przez tnt, a flagi na dobranie indywidualnych bloków nie ma w WG. Co do twojego problemu, tutaj przychodzi Ci z pomocą prosty plugin na gildie FunnyGuilds w którym ustawisz (w konfiguracji) indywidualną szansę zniszczenia swojego bloku, możesz dać nawet 0%. Zostaw like'a jeżeli pomogłem, dzięki! RybekPL zareagował/a na to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się