Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mindsetem oraz przegrane

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio mam bardzo zwalony mindset, ale to bardzo przegrywam gierki od jakiegos tyg 1 wygram potem 7/8 przegranych pod rzad. Miałem g2 90 lp tak z 10x i zawsze przegrywam bardzo sie tiltuje ostatnio bo chciałem ta platyne przynajmniej wbić ale no nie potrafie i przez ostatnie dni czuje jakbym wgl nie potrafił w tą gre grać. Jestem mainem supporta od ok 4 lat i max miałem p3 w tamtym sezonie a teraz no max g2 wbijam i po prostu no jestem zly ze nie moge nic ugrać bo trafiają mi sie ludzie co grają 1x postaciami na rankedzie itp no co mam zrobic zeby jakoś poprawić midset i wyjść z tego golda ? 

Opublikowano

Ja dobre ponad 7 lat temu przymusiłem się do tego (dosłownie), walczyłem ze sobą na każdej chwili, aż po miesiącu nawyki do których się przymuszałem wpadły mi w nawyk. Da się z tym wygrać nawet jeśli jesteś bardzo emocjonalną osobą. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że do póki nie zmienisz mindset'u, to tak długo będziesz zablokowany w miejscu w którym jesteś(możesz to interpretować jak chcesz, ale najlepiej jako liga w której jesteś lub poziom gry, który reprezentujesz). Po sobie mogę napisać jeszcze, że po tym miesiącu jak zauważyłem rezultaty dostałem takiej motywacji, że mój mindset i attitude w grze tak się zmieniło, że w grze skoczyłem o 3 ligi w górę, bo tak byłem zalokowany psychicznie, bo umiejętności posiadałem. Oczywiście nie działa to zawsze w każdym przypadku, bo wiedzę o grze i umiejętności też trzeba mieć, ale mam przez to na myśli, że mindset może je tak zablokować, że jest to nie do uwierzenia jak już ten mindset zmienisz i odblokujesz w prawidłową stronę. Nic innego poza "przymuszeniem się do prawidłowego mindsetu i attitude" nie jestem w stanie Ci poradzić. Robienie przerw pomiędzy grami na siłę "bo nie idzie" też nie jest najlepsze, bo potem jak wrócisz i będziesz chciał zagrać to będziesz miał automatycznie mnidset nastawiony na typu "teraz wygram", a to nie o to w tym chodzi. Pozytywność jest najważniejsza, ale trudno ją czasami, a nawet często znalezc. Mogę życzyć tylko powodzenia.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...