Popkin2 0 Pijawka Members Zgłoś post #1 Napisano Wrzesień 27, 2020 Cześć! Mam pytanie dotyczącego skryptu, który znajduję się w tym wątku (klik), zzy można w jakiś sposób zmienić ten skrypt, aby Boss Bar pokazywał różne wiadomości, a nie tylko jedną? Czyli np.: 1) Pierwsza wiadomość "Wbijaj na nasz serwer Discord" 2) Druga wiadomość "Skup znajduję się pod komendą /skup" i tak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamiszewsky 4 Pijawka III Members Zgłoś post #2 Napisano Październik 5, 2020 Hej, po prostu oblicz mniej więcej every seconds i dodaj wait seconds. Tutaj masz przykład z 15 sekund: options: czas: 60 every {@czas} seconds: set {_bar} to new bossbar ....... wait 15 seconds set {_bar} to new bossbar ....... Będę wdzięczny jeżeli wejdziesz na mój profil i zobaczysz moje projekty 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popkin2 0 Pijawka Members Zgłoś post #3 Napisano Listopad 11, 2020 Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popkin2 0 Pijawka Members Zgłoś post #4 Napisano 5 Styczeń @Kamiszewsky, a wiesz może w jaki sposób zrobić tak, aby po pokazaniu wszystkich powiadomień pokazał się znowu pierwszy komunikat? Czyli jest pierwsza wiadomość, 15 sekund przerwy, druga wiadomość, 15 sekund przerwy, 15 sekund przerwy i wchodzi teraz znów pierwsza wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamiszewsky 4 Pijawka III Members Zgłoś post #5 Napisano 12 Styczeń po prostu dodaj wait seconds i zmień wiadomości. Będę wdzięczny jeżeli wejdziesz na mój profil i zobaczysz moje projekty 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się