Bosch_127 5 Pijawka III Members Zgłoś post #1 Napisano Lipiec 23, 2020 Witam jak w tytule mam ustawione w zakładne Magic Shooter w xenobocie żeby bił z exori hur i exori ico ale jak tylko obok stanie na 1 kratkę inny gracz to przestaje bić z tych czarów i bije tylko z miecza! To nie są czary obszarowe i chciał bym żeby bił nawet jeśli obok stoi inny gracz. Inni gracze którzy bocą nie mają tego problemu gdy ja stoje obok to oni i tak atakują z czarów! Niestety nie widzę tam zakładki żeby ignorował innych graczy a skryptów pisać nie umiem. Bardzo proszę o pomoc! Kocham mpcforum.pl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafaeru 1 156 All life with MPC exModerator Zgłoś post #2 Napisano Lipiec 23, 2020 Zrób screena magic shootera z ustawieniami tych spelli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosch_127 5 Pijawka III Members Zgłoś post #3 Napisano Lipiec 23, 2020 Mam ustawione standardowo! Próbowałem też nazwa potwora i czar ale jest to samo! Kocham mpcforum.pl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafaeru 1 156 All life with MPC exModerator Zgłoś post #4 Napisano Lipiec 23, 2020 Jeśli na OTS na którym grasz masz do wyboru PVP mode przy skullu to sprawdz na białym. Jeśli to nie zadziała ustaw zamiast Targeted Spell w shooterze coś innego i potestuj. Ostatnim sposobem będzie załatwienie shootera przez skrypt (pierwszy lepszy): https://github.com/edumntg/Xenobot/blob/master/Scripts/Area Attack.lua Bosch_127 zareagował/a na to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosch_127 5 Pijawka III Members Zgłoś post #5 Napisano Lipiec 23, 2020 Wielkie dzięki za pomoc jak tylko będę miał czas to sprawdzę! Kocham mpcforum.pl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosch_127 5 Pijawka III Members Zgłoś post #6 Napisano Lipiec 24, 2020 Niestety sprawdziłem żaden wymieniony ze sposobów nie daje oczekiwanego rezultatu. Owszem skrypt działa ale bije tylko praktycznie z exori jak jest więcej niż 1 mobek a z exori ico i exori hur nie bije prawie wcale w pojedynczego moba a na tym mi głownie zleży. Myślę tak sobie że rozwązał by problem prosty skrypt na ignorowanie innych graczy gdy ci na ekranie! Czy ktoś umiał by taki skrypt napisać? Kocham mpcforum.pl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się