RyXeL 178 MPC Popular User exModerator Zgłoś post #26 Napisano Lipiec 17, 2020 8 godzin temu, Mazzler napisał: Na Anticy przecież chyba najwięcej ludzi z wszystkich serwerów to czemu tak jest? Ludzi gra po 500osób + ale z huntem jest bardzo ciężko zazwyczaj szukają z levelami 260+ albo 300+. Mam w vipe pare osób ale widzę że nie grają codziennie wiec szukam th po 8 godzin nawet spamując na world chacie. Dzisiaj załapałem sie do dwóch 250lvli to jakiś 700 lvl nam lurował ale to akurat szczęście było bo miałem się już poddać po całym dniu szukania i iść na oramond west solo expic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woozo1 7 Pijawka II Members Zgłoś post #27 Napisano Lipiec 22, 2020 Dnia 14.03.2020 o 23:55, Marchwj napisał: softy+ringi+tiara i w miarę szybko się wbija mlvl (ofc bez żadnego programu pomocnego hehe 😜) i 900k na runkach zysku 😄 ten program, którego nie używasz, możesz go podrzucić na pw? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marchwj 2 742 fino alla fine exModerator Zgłoś post #28 Napisano Lipiec 26, 2020 Dnia 22.07.2020 o 19:22, Woozo1 napisał: ten program, którego nie używasz, możesz go podrzucić na pw? 😄 mogę napisać tylko że w autoit, ale raz parę dni zdarzy się, że BattlEye wywali errora i wyloguje postać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiTeRovvvskyy 165 Bywalec MPC III Postmaker Zgłoś post #29 Napisano Wrzesień 5, 2020 jakieś updaty będą wrzucane 🙂 ? Marchwj zareagował/a na to 1 nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marchwj 2 742 fino alla fine exModerator Zgłoś post #30 Napisano Wrzesień 7, 2020 W sumie na razie nic nie robię oprócz robienia run, jestem ciekaw za ile by na bazarze poszła taka postać 200 lvl ed, 92 mlvl 🤔 PiTeRovvvskyy zareagował/a na to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się