alk0mat_ 0 Pijawka II Members Zgłoś post #1 Napisano Luty 17, 2020 Witam napisze mi ktoś skrypt na taki boss bar np żeby to sie wyswietlało co iles tam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja12412 75 Początkujący III Members Zgłoś post #2 Napisano Luty 18, 2020 Addon Skellet wymgany options: tekst: &dTRWAJA BETA-TESTY #tekst jaki chcesz wyświetlić long: 15 #jak długo sie wyswietla w sekundach czas: 300 #co 5 minut kolor: pink #kolor bossbar every {@czas} seconds: set {_bar} to new bossbar set title of boss bar {_bar} to "{@tekst}" loop all players: add loop-player to bossbar {_bar} set the visibility of bossbar {_bar} to true set the color of bossbar {_bar} to {@kolor} wait {@long} seconds set the visibility of bossbar {_bar} to false Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alk0mat_ 0 Pijawka II Members Zgłoś post #3 Napisano Luty 19, 2020 taki blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja12412 75 Początkujący III Members Zgłoś post #4 Napisano Luty 19, 2020 Wersja skript? Zainstalowałeś plugin Skellet? Testowałem u siebie kilka razy i nie było żadnego problemu więc wina leży po twojej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolex11 0 Pijawka Members Zgłoś post #5 Napisano Lipiec 13, 2020 ja też uiebie testowałem i działa zainstalowałem Skellet i wpisałem skrypt i działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się