Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lalaker1 czarna mapa

r3sp3cT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Lalaker1, włączając i logując się na konto na pl'u mam czarną mapę, nie działa zupełnie nic, poty, mobber, attack speed, move speed, tak jakby nie wczytało poprawnie, jest tak za każdym razem niezależnie od tego czy przed logowaniem na konto włącze Lalakera czy po logowaniu.

Dodam, że na typowym wszystko za pierwszym razem zaśmigało, podobnie na innych privach, Lalaker1 jak i metin2 reinstalowany.

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

a u mnie właśnie na win 7 nie chce śmigać.. jak włączam, klikam f2 i wgl.. to wyskakuje komunikat skip app coś tam coś tam, a mam wszystko zaktualizowane na stronie

Opublikowano
18 minut temu, BedzioPL napisał:

a u mnie właśnie na win 7 nie chce śmigać.. jak włączam, klikam f2 i wgl.. to wyskakuje komunikat skip app coś tam coś tam, a mam wszystko zaktualizowane na stronie

Jeżeli wyskakuje ci komunikat o skipp add, spróbuj zrobić to przez inną przeglądarkę..

PS: Być może na PL'u lalaker1 nie działa..

76561198375594763.png

Opublikowano
Dnia 23.11.2018 o 00:32, Exitus napisał:

Mam to samo na Virtual. Też do niego pisałem ale żadnej odpowiedzi. 

a działał w ogole na virtualu komus ? Wydawalo mi sie ze Virtual jest tak zabezpieczony ze juz nic tam nie podejdzie 

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Ma ktos moze linka do pobrania lalakera ?

4 godziny temu, krzysiek515404 napisał:

a działał w ogole na virtualu komus ? Wydawalo mi sie ze Virtual jest tak zabezpieczony ze juz nic tam nie podejdzie 

właśnie i to jest pytanie.I czy ma ktos linka do porbania lalakera :)

404420yZCsNB1j.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Vool napisał:

Ma ktos moze linka do pobrania lalakera ?

właśnie i to jest pytanie.I czy ma ktos linka do porbania lalakera :)

nie mozna tu dawac linku do lalakera ale znajdziesz od razu w google. Lalaker ma na tym forum jak i na elite czerwona kartke xD Ponoc kiedys keya mial w hacku, ale ja uzywam jego programow prawie od poczatku i nigdy nic mi nie zginelo. 

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano
Dnia 25.11.2018 o 16:34, krzysiek515404 napisał:

Działało przed aktualizacją lalakera. Teraz injectuje się ale czarna mapa i nie uruchamia się nic. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...