Stokrotka111 0 Pijawka Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Czerwiec 22, 2018 Witam zastanawiam się nad kupnem Nintendo switcha albo komputera za 2000 zł który ma osiągi np w fortnite gorsze o nawet 30 FPS niż na konsoli więc czy jest sens kupować konsole czy lepiej komputer.I czy ciężko się gra w fortnite na Nintendo switch?Napiszcie co wybrac.A i zapomniałam że tych pieniędzy na to nie mam dopiero zbieram.I czy będzie CS go na Nintendo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Degusta 38 Początkujący Members Zgłoś post #2 Napisano Czerwiec 23, 2018 Bierz stacjonarny PC, za 2000 zł mozesz złozyć/kupić dobrą używkę MOBO: GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11| GPU: Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD| PSU: Chieftec 600W | Tower: Zalman Z3 + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka111 0 Pijawka Members Zgłoś post #3 Autor tematu Napisano Czerwiec 23, 2018 Może bym zrobiła tak że kupię najpierw komputer a jak ta konsola stanieje trochę to kupię wtedy ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CraftLandToJa12 3 Pijawka III Members Zgłoś post #4 Napisano Październik 5, 2018 Zależy, według wielu Switch to ma być dodatek do np. PC, XONE, PS4 który ma fajnie to wszystko uzupełniać o swoje genialne exclusive'y, jednak według mnie nie jest to do końca prawda. Switch posiada masę świetnych genialnych gier, ale także i ,,portów" (czyli gier które były już dostępne na innej platformie) np. Minecraft, Rocket League. Osobiście mi w Fortnite'a na Switch'u gra się bardzo przyjemnie te 30 fps w cale nie przeszkadza w rozgrywce. Rozgrywka jest wystarczająco płynna. Na Switch'u znajdziesz mnóstwo gier z PC: Rocket League, Minecraft, Skyrim, Bayonetta, i wiele, wiele innych fajnych gier. Według mnie warto kupić Switch'a zamiast PC ale to twój wybór Szukasz taniego, szybkiego, stabilnego i przede wszystkim wytrzymałego serwera gier / VPS? Discord: AidisProPlayer#4324 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaori. 510 MPC Popular User II Postmaker Zgłoś post #5 Napisano Październik 5, 2018 Ja polecam mimo wszystko komputer bo jest po prostu bardziej uniwersalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach