Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMT2.pl [Dedyk][4fun/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z czym do ludzi ?? jakies nowe questy itemki dropy czy cos ?? jakies konkrety ? 

widze ze nie tk ino sciagniete  odpalic by cos na IS-e wyciagnac no norma 

Opublikowano

Prezentacja dupy nie urywa ale ważne co oferuje serwer :D obczaję go :P 

Opublikowano
1 godzinę temu, errold12 napisał:

z czym do ludzi ?? jakies nowe questy itemki dropy czy cos ?? jakies konkrety ? 

widze ze nie tk ino sciagniete  odpalic by cos na IS-e wyciagnac no norma 

aktualnie to są beta testy serwer jest robiony od 0 :) is'a aktualnie niema bo to beta więc ? nie wiem z czym masz problemy.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź]AriasMT2.pl [EASY/4FUN]
Opublikowano

Prezentacja znajoma (wygląd), zbyt mało zawartych informacji jak dla mnie.

Poza tym, serwer chyba nie ma niczego, czym mógłby zachęcić graczy do wejścia na serwer.

@Makumba111, yy, co z tym logo? Bo to chyba to samo :| 

5a26e3c84966e_logoraiton.png.d260a78984e

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Brzydziej się chyba nie dało, budżet nie pozwalał?

Opublikowano
48 minut temu, Reyaver napisał:

Brzydziej się chyba nie dało, budżet nie pozwalał?

A no nie pozwalał. :)

11 minut temu, KoxowyWoj napisał:

Gdzieś już ten syf widziałem 

nie widziałeś kolego gdyż serwer zrobiłem w 100% od zera. mapy m1 też przerobiłem sam więc? :)
Pozdrawiam.

Opublikowano
11 minut temu, radeon252 napisał:

A no nie pozwalał. :)

Rozumiem, że jesteś jednym z członków załogi. No dobra. Mam rozumieć, że jutrzejsza "pełna prezentacja w 100%" nie będzie wyglądała biedacko, tak? :yay: 

Opublikowano
1 godzinę temu, Reyaver napisał:

Rozumiem, że jesteś jednym z członków załogi. No dobra. Mam rozumieć, że jutrzejsza "pełna prezentacja w 100%" nie będzie wyglądała biedacko, tak? :yay: 

raczej tak. ;) choć
Schowek-158(5).png?i_dim=1920x1200&app_i

Opublikowano
3 godziny temu, MTsunami napisał:

Biedna prezentacja.Kolejny odgrzany kotlet eh.Eridor pada to kolejne serwery wychodzą :)

Jaki k*rwa kotlet? serwer robiłem ja od 0 j3bie mnie jakiś eridor... :) rozumiesz? czy to mpc tak upadło?
Sory że tak wybuchłem ale mam dość Pi*erdolenia że to jest gotowiec.

Opublikowano

Z Ariusem pisze codziennie od jakiegoś czasu na gg (i nie. Nie prosił mnie o żaden komentarz tutaj czy polecenie serwera). Wpadłem zobaczyć jak wygląda "dzisiejsze" mpc. Upadło jeszcze niżej... Ktoś napisał czy budżet nie pozwala. A co kogo obchodzi czy pozwala czy nie? Jest tu gdzies napisane w regulaminie, że musi być wydane miliony monet żeby z serwerem wystartować? Nie pytałem się od jakich plików zaczynał, ale wiem, że nie jest to gotowiec. Widziałem ile robił, wiem ile umie, bo czasami mi potrafił pomoc. Prezentacja jest taka jaka jest. To, że konkurencja wystrzeliła w kosmos z wszelką reklama to nie znaczy, że on musi. Może chce na spokojnie? Może nie liczy na tysiące graczy, a chce po prostu skromnie? Może robił to 4 fun z przyjemności, a nie dla pieniędzy? Najpierw się myśli, później wypowiada :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

serwer był od zera potwierdzam radeon mi dużo pokazywał jak robi itd srenów serwer jest na 100% od zera wiec nie pierdolcie ludzie ze gotowiec jakis on był od zera robiony !

Opublikowano
57 minut temu, dramat21 napisał:

serwer był od zera potwierdzam radeon mi dużo pokazywał jak robi itd srenów serwer jest na 100% od zera wiec nie pierdolcie ludzie ze gotowiec jakis on był od zera robiony !

Chłopie co mnie interesuje ,że był od zera robiony.

Popatrz na tą śmieszna prezentacje , jak to wygląda. 

Opublikowano

^dobra, kolo powiem wprost pięć słów - nie podoba się? to wypierdalaj

podobają mi się serwery tworzone od zera, żadnego syfu, męczą mnie tylko ilości tych krzaczorów które są aż po krocza postaci w metinie.. i takie pytanie, po co one wam są? pod wygląd najebaliście krzaczorów? bo to bardziej tnie niż wygląda

Gość Lajk™
Opublikowano
17 minut temu, Makumba111 napisał:

Prezentacja uzupełniona :)

Aczkolwiek nadal jest biedna, ale szanuje za ładnie obrobione ssy ;))

8 godzin temu, boooooo napisał:

Z Ariusem pisze codziennie od jakiegoś czasu na gg (i nie. Nie prosił mnie o żaden komentarz tutaj czy polecenie serwera). Wpadłem zobaczyć jak wygląda "dzisiejsze" mpc. Upadło jeszcze niżej... Ktoś napisał czy budżet nie pozwala. A co kogo obchodzi czy pozwala czy nie? Jest tu gdzies napisane w regulaminie, że musi być wydane miliony monet żeby z serwerem wystartować? Nie pytałem się od jakich plików zaczynał, ale wiem, że nie jest to gotowiec. Widziałem ile robił, wiem ile umie, bo czasami mi potrafił pomoc. Prezentacja jest taka jaka jest. To, że konkurencja wystrzeliła w kosmos z wszelką reklama to nie znaczy, że on musi. Może chce na spokojnie? Może nie liczy na tysiące graczy, a chce po prostu skromnie? Może robił to 4 fun z przyjemności, a nie dla pieniędzy? Najpierw się myśli, później wypowiada :)

Weź ich Michaś wyjaśnij, dzięki. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...