Skocz do zawartości
szlamekPL

Problem z wejściem na serwer

Od ostatniej odpowiedzi w tym temacie minęło 249 dni. Pamiętaj, że odkopywanie takich tematów jest niewskazane, chyba że chcesz wnieść coś nowego do dyskusji.

Polecane posty

Autor tematu Napisano

Witam mam problem z wejściem na nowsze serwery ts3,aktualizacje mam porobione,visual c++ najnowszy,restartowałem router i nic nie pomaga nawet przeinstalowałem całego ts3 i nic PROSZĘ O POMOC! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Pani Kasia

Gość

Masz jakieś problemy z głową za przeproszeniem?

Żadne C++ i Visuale nie potrzebujesz żeby były xDDD!

Zaaktualizuj klienta TS3, pokaż też logi jakie Ci się wyświetlają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Autor tematu Napisano
1 godzinę temu, HEAVERZZ napisał:

Masz jakieś problemy z głową za przeproszeniem?

Żadne C++ i Visuale nie potrzebujesz żeby były xDDD!

Zaaktualizuj klienta TS3, pokaż też logi jakie Ci się wyświetlają.

 

dddddddssds.PNG

ts jest w najnowszej wersji

Udostępnij ten post


Link to postu
Gość

Błąd serwera, z innymi masz tak samo czy nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Autor tematu Napisano

mam tylko tak na nowszych wersjach tsa,starsze działają

 

Udostępnij ten post


Link to postu
14 minutes ago, szlamekPL said:

mam tylko tak na nowszych wersjach tsa,starsze działają

 

Zaaktualizuj clienta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Autor tematu Napisano
1 godzinę temu, .Dot napisał:

Zaaktualizuj clienta.

już to robiłem...

Udostępnij ten post


Link to postu

<16:42:59> Próba określenia nazwy hosta emklogistics.tsdns.pl
<16:43:01> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na emklogistics.tsdns.pl
<16:43:02> Nieprawidłowe hasło serwera.

Z tego co wiem, to ten serwer używa starej wersji chyba więc client nie może się do niego podłączyć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Autor tematu Napisano
1 godzinę temu, .Dot napisał:

<16:42:59> Próba określenia nazwy hosta emklogistics.tsdns.pl
<16:43:01> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na emklogistics.tsdns.pl
<16:43:02> Nieprawidłowe hasło serwera.

Z tego co wiem, to ten serwer używa starej wersji chyba więc client nie może się do niego podłączyć.

jak ja nawet pobrałem starą wersję tsa i też nie działało

Udostępnij ten post


Link to postu

No to zostało tobie skontaktować się z hostingiem, może wycieli twój ruch.

Lub spróbuj jeszcze zainstalowac VPN, ghosta czy tam jakiegoś darmowego i zobacz wtedy czy bedziesz mógł się podłączyć do serwera.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Pani Kasia

Od ostatniej odpowiedzi w tym temacie minęło 249 dni. Pamiętaj, że odkopywanie takich tematów jest niewskazane, chyba że chcesz wnieść coś nowego do dyskusji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
Okienko zamknie się za 5 sekund...