Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Freebsd Wysiadło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema! Mam taki problem z moim dedyktem ponieważ chciałem dodać gm na serva któży mają zmienne ip zrobiłem tak jak wtym poradniku ale niestety nie zadziałało doszłem do momentu hamachi start i sie nie włączyło :/ Więc wchodzę w filezille loguję się i patrze nowy folder root a wnim hamachi pomyślałem ,że go usunę i spróbuję zrobić to później ,ale ku mojemu zdziwieniu rebootuje serwa i nie mogę wpisać komendy ./start ponieważ przedrostek po naciśnięciu enter to % i wyskakuje że niema takiej komendy HELP!!! (Nie wchodzi w grę postawienie na nowo dedykta spędziłem nad nim 2 tygodnie dziennie po 10h ,żeby go wkońcu skończyć i zrobiłem go w około 70%) Dam dużo + i 5 HELP!

Edit: Robiłem tak jak na tym poradniku

To jest ukryta treść, proszę

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Może masz jakieś inne pliki spróbuj ponaciskać różne klawisze i może znajdzie ci ten przedrostek.

P.S wydaje mi się że to jest ctrl+7 albo shift+7

@Edit albo ctrl+shift+7 :D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Twój post nie wnosi nic do tematu. Nawet nie jest na temat. Chodzi oto ,że nie mogę żadnej komendy wpisać bo mam % w freebsd ten % mam od tego od kiedy robiłem gm na zmiennym ip w poradniku sui... i później utworzył mi się folder root a w nim chamachi usunąłem go i od teraz mam błąd gdy wchodzę przez putty root/hamachi no such file of directory a gdy wchodze normalnie to nie mogę włączyć serva ponieważ mam ten głupi %

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

I po co bylo usuwac? Pliki z kropka przed nazwa to pliki systemowe BSD (tak samo jak $nazwa [czy jakos tak ;)] w windowsie) i ich nie powinno sie usuwac, sprobuj sh start.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...