Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semeria.pl [DEDYK][Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SEMERIAxd.png.ab58b64f822bd976de232f8af1

~ Strona Główna ~
www.semeria.pl

~ Prezentacja ~
www.semeria.pl/prezentacja/

~ Forum ~
www.forum.semeria.pl

~ Administracja ~
[A]Quartz
[A]admin

[GM]LikeThat
[TGM]ENBYK

SS WERYFIKACYJNE
https://imgur.com/V0BH5wD
https://imgur.com/8DbvPhh

~ Download Clienta ~
# mega.nz - skan
# google.drive - skan
# semeria.pl - skan

SKAN BĘDZIE DODANY DO GODZINY 18.00

Start serwera odbędzie się 07.04.2018r. o godzinie 17.00!

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas na uzupełnienie do 18.

Opublikowano

czemu strona główna przenosi na forum xD

#edit już nie ważne xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Zaraz będzie poprawione.

9 minut temu, MC30000 napisał:

czemu strona główna przenosi na forum xD?

Była przerwa techniczna, strona zaraz będzie działać.

Specjalista
Opublikowano
1 godzinę temu, Emmanuels napisał:

SYF SCAM SKOK NA HAJSIWO NIE POLECAM GOWNA PS DZIALAJA KAZDE CHEATY

Jak na każdym serwerze, jakieś konkretne argumenty? PS PODAJ MI SERWER NA KTÓRYM CHEATY NIE DZIAŁAJĄ.

PS2222  POWINIENEŚ BANA WYŁAPAĆ W RYJ ZA TEN SPAM. Do tego ten joker, uśmiałem się.

giphy.gif

Opublikowano
22 godziny temu, Aive napisał:

21 godzin temu, RazorMeister napisał:

Zaraz będzie poprawione.

W dalszym ciągu brak skanu - jeśli nie znajdzie się tu do 18, prezentacja zostanie zamknięta.

Opublikowano

Czemu link do prezentacji przenosi na stronę główną? :DxD

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Witajcie,
Jak widzicie sprawa na serwerze nie wygląda ciekawie. Z tej strony administrator Quartz. Prezentuje się to następująco.
W dniu wczorajszym (tj. 07.04.2018r.) o godzinie 23:45 nastąpiła przerwa techniczna na życzenie "mojego" technika (przerwa poprawkowa). Niestety w momencie kiedy miał nastąpić start serwera okazało się iż technik Mateusz S. wraz z inną osobą bądź osobami pozbawił moją firmę Help Service Bis Sp. z o.o. całkowitego dostępu do serwera (ukradł bazę danych serwera), zbanował mnie abym w żaden sposób nie mógł poinformować użytkowników gry iż nastąpiła kradzież i zmiana adresu serwera.
Wiadomością tą chciałbym poinformować was że firma Help Service Bis Sp. z o.o. od godziny 23:45 w żaden sposób nie ponosi odpowiedzialności za ruchy podejmowane na serwerze Semeria zarządzanym w chwili obecnej przez oszustów i złodziei.
Jednocześnie informuję iż w dniu jutrzejszym cała sprawa zostanie skierowana do odpowiednich organów ścigania.

Za zaistniałe zdarzenie w imieniu spółki Help Service Bis Sp. z o.o. przepraszam.

Opublikowano

Ja pierdolę ale patola. Kogo wy na technika wzięliście. xD
Zgłoszenie za udostępnianie danych i wyp&#*dalaj. Karma wraca jak do psa kiełbasa.

A tak bardziej bez wyzywania - W sumie to zasłużyliście. Głupota nie boli, głupota kara. Jakim człowiekiem jesteś, takie rzeczy dostajesz. Akcja i reakcja.

Opublikowano
8 minut temu, Reyaver napisał:

Ja pierdolę ale patola. Kogo wy na technika wzięliście. xD

Zgłoszenie za udostępnianie danych i wyp&#*dalaj. Karma wraca jak do psa kiełbasa.

Gdybym wiedział że upadnę to bym usiadł :)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...