Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, ale jeden DivineWorld z tego co wiem już stoi. Rozpoczynamy modę na kilka reworków jednego serwera jednocześnie? 

Padnie przez administrację, a nawet jeśli nie to wykończą go bugi lub boty, jak jego każdy serwer.

Nawet nie chce mi się was warnować za hejt, który się tutaj niedługo wyleje. xD

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Mam wrażenie, że polskie serwery się cofają w rozwoju. Nic wartego uwagi, tylko ścierwo na ścierwie.

g0Tef.jpg

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

To ma się znaleźć w zapowiedzi tutaj, czas do 12. ;)

Opublikowano

Beta serwera miala byc dzis , ale jej nie było . Admin nie raczył nawet poinformowac nigdzie o tym ze bety obiecanej dzis nie bedzie . Jesli nie umie sie z prostej rzeczy wywiazac to jak mozna liczyc na niego podczas startu serwera ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

Znaczy, no generalnie to "XD", nie ma co tu wchodzić, bo on już rework Diamonda robi, także powodzenia ^^

Hola hola, domena jest u mnie i po części to ja powiem kto zrobi rework.. o ile zrobi xD

Generalnie to powiem tylko: xD 

Nie widzę tutaj Divine'a a rzeczy z Cortiuma wrzucone .. wygląda to tak nieudolnie jak nowe update'y na Cortiumie gdzie były wrzucane bronie / zbroje z Diamonda

1 godzinę temu, Ventos napisał:

Mam wrażenie, że polskie serwery się cofają w rozwoju. Nic wartego uwagi, tylko ścierwo na ścierwie.

Czy ja wiem, w każdym kraju jak myśle są osoby, przez które może się wydawać, że taki proceder ma miejsce

Opublikowano
2 godziny temu, Ups... napisał:

A więc. GUFFFFFFFFNOOOOOO FFFFFFFCCCCCCCHHHHHHHHUUUUIIIII. Pers zrobił rework serwera, który stoi (jeszcze). Sztosowy pomysł.

Będzie yangbug albo komendy na itemki?

Opublikowano

Hmm na serwerze nie zagram ale tak patrząc na "Komentatorów" no to każdy na tym Forum płacze jakie to serwery są złe a nikt nie zrobi 1 dobrego :-P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
14 godzin temu, Ups... napisał:

Ludzie, ale jeden DivineWorld z tego co wiem już stoi. Rozpoczynamy modę na kilka reworków jednego serwera jednocześnie? 

Padnie przez administrację, a nawet jeśli nie to wykończą go bugi lub boty, jak jego każdy serwer.

Co prawda jest już jeden DivineWorld S2, jednak gra na nim około 50-100 osób i serwer nie jest aktywny już od 2016 roku, ojej UPSI

Opublikowano

Nie polecam ani tego reworka ani admina. Akurat śledziłem ten projekt kiedy wyszła tylko wieść o nim. Niestety okazało się, że admin mało co kojarzy ten serwer, a jak widać robi tylko co chwilę jakiś rework legendarnych serwerów. Do tego sposób w jaki była przeprowadzana beta i jak mozolnie serwer był poprawiany sprawiło, że zwątpiłem kompletnie w tego pana. Szykuje się totalna klapa, serwer nawet w ostatni dzień bety nie był do końca dopracowany. Do tego śmieszne konkursy na SMy i nakłanianie ludzi na siłę do polecania go :D

Jest kilkunastu zapaleńców co ślepo wierzą w powodzenie tego czegoś i zapewne przez nazwę serwera licznik dobije z 300osób na start ale po max 2tygodniach będą pustki.

Opublikowano

Kolejne ścierwo by Perserga ;)  Pozdrawiam naiwniaków którzy wbiją na to gówno ;)

A Tobie "PsieSerga" radzę wziąć się za uczciwa pracę, a nie okradanie naiwnych szczeniaków z pieniędzy ;)

Opublikowano

Jeszcze jakieś dwa lata temu moderacja równo wypierdzielała takie coś do kosza, a teraz wszystko przejdzie bo 50 osób tu siedzi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

image.png

Troche takie iks de. xD 

Przepuszczacie wszystko jak leci, bo forum i tak w 2/3 jest martwe, a takie gównoprezki to zawsze jakiś ruch. xD

Nie polecam, bo perserga i mam taki kaprys w sumie.

#atencja

wykończę cię jak podatki.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...