Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup s7 edge

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam forumowiczów, mam okazję do zakupu s7 edge w granicach 1200-1300 zł. Mam pytanie czy ten telefon jest jeszcze opłacalny w 2018 roku? Lepiej poczekać i dozbierać do czegoś czy s7 edge będzie miało jeszcze wystarczającą wydajność? Najbardziej zależy mi właśnie na wydajności, aby telefon nie łapał zwiech kiedy będę musial wykonać więcej rzeczy jednocześnie. Może jednak zaproponujecie mi jakiś inny telefon?

Opublikowano

W takiej cenie bierz i się nie zastanawiaj. Tym bardziej że jeszcze będzie wsparcie do Oreo. W podobnym budżecie znajdziesz telefony raczej półkę niższą od S7 edge. Spokojnie Ci na jakiś czas starczy. :) 

Pasjonat
Opublikowano

A LG G6? Miał już ktoś ten telefon i czy ktoś poleca? Zastanawiam się nad nim lub też jakimś Huawei, jak mi nie wpadnie coś w oko to postanowię wziąć Samsunga, jednak proszę jeszcze o jakieś propozycje jakie telefony z czystym sercem polecacie ;)

Opublikowano

Cena S7 Edge jak najbardziej ok, widzę że utrzymuje się na stałym poziomie, prędko nie spadnie, nawet mimo wydania modelu S9. Mimo 2 lat na rynku to wciąż bardzo wydajne urządzdzenie ze świeny aparatem.
A ta cena 1300 zł to rozumiem używany, a jest jeszcze na gwarancji?
LG G6 to również dobry wybór, jest to nowsze urządzenie, wydajnościowo zbliżone do S7, może nawet szybsze. Tak że wybór ciężki, jeśli miałbys na niego również dobrą cenkę to warto.

Opublikowano
Dnia 14.03.2018 o 00:56, 707 napisał:

A LG G6? Miał już ktoś ten telefon i czy ktoś poleca? Zastanawiam się nad nim lub też jakimś Huawei, jak mi nie wpadnie coś w oko to postanowię wziąć Samsunga, jednak proszę jeszcze o jakieś propozycje jakie telefony z czystym sercem polecacie ;)

Porównując oba telefony to jednak wolałbym S7 Edge. Aparat lepiej sobie radzi w gorszych warunkach, o przedniego nie będę porównywał bo jest słabiutki w G6. Również w pracy na baterii s7 Edge lepiej sobie radzi (3600 mAh przy wyświetlaczu 5.5" Amoled).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...