Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System win nie działa!

GimesSpyyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z komputerem, mianowicie przy włączeniu komputera wszystkie wiatraki itp. kręcą się logo płyty itp wyświetla się, a gdy już do chodzi do "Trwa ładowanie systemu windows", w połowie logo windowsa się ścina a komputer się resetuje i tak w kółko.. Włożyłem 2 stary dysk i też to samo. Nie mam pojęcia w czym problem, proszę o pomoc.

Opublikowano

Problem pewnie  rozwiążesz instalując windows od nowa  albo  próbując odzyskać ostatnią dobrą sesję. Ewentualnie próbując wystartować w trybie awaryjnym i w nim szukać problemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
3 minuty temu, Ktosiu napisał:

Problem pewnie  rozwiążesz instalując windows od nowa  albo  próbując odzyskać ostatnią dobrą sesję. Ewentualnie próbując wystartować w trybie awaryjnym i w nim szukać problemu. 

Tryb awaryjny działa normalnie więc już probowałem nie raz i zawsze pisalo "nie znaleziono problemow", resetuje sie i dalej to samo.. Wkladajac 2 dysk z winowsem dzieje sie to samo wiec czy oby na 100% pomoze zmiana windowsa skoro na 2 dysku tez nie działa?

Opublikowano

A skąd ja mam to wiedzieć co masz nawalone w kompie ? To twój problem a nie nasz zdiagnozować usterkę, aktualnie to chyba trzeba liczyć na cud że ktoś powie w czym jest problem a to praktycznie nie jest możliwe bez zgadywania za każdym razem w czym jest problem. 

Nie spróbujesz instalacji  to się szybko nie dowiesz czy czasem nie jest coś uszkodzone np. w elektronice.

UP . skany dysków trwają czasami godzinami a instalka 30 minut.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...