Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA V ! Pomocy

karoleq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Mam problem z GTA V . Problem polega na tym iż mam oryginalne GTA V na Steam oraz nowego, miesięcznego laptopa . Wczoraj zainstalowalem GTA V , ustawienia na Max praktycznie wszystkie . Uruchomiłem tryb Fabularny , wszystko działało , przeszedłem parę misji , zapisałem się w domu i wyłączyłem GTA . Po jakimś czasie chciałem znowu zagrać , kliknąłem tryb fabularny i na tym koniec , ładował się może 20 minut i dalej dalej się ładował . Przeszukałem google i dalej nie wiem co zrobić . Reinstall gry zrobiłem , znowu gra się odpalila , dzialala dopoki nie zapisałem i nie wyszedłem z gry i ponownie ten sam problem z ładowaniem. Posiadam Windows 10 64 bit , a sprzęt to : laptop MSI GV62 7RE : GTX 1050 Ti , i5 7300HQ , 16 GB RAM DDR4 , SSD , 1TB dysk.  Będę wdzięczny jeżel ktoś pomoże ! Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...