Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuOnline na Windows 10

Brutal1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zagrać w muonline na windows 10 ale nie uruchamia mi sie wogóle main..... jest już jakies rozwiazanie jak zagrać w muonline na windows 10 ? na 7 mi śmigało po zmianie na windows 10 zero reakcji nawet gameguard sie nie włącza.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ponawiam pytanie autora postu, jest jakieś rozwiązanie problemu z mu i win10?

nie ważne global czy priv

Opublikowano

@emiks oj uwierz ze wazne global czy priv ze wzgledu na np antyhacka u mnie na w10 dzialaja wszystkie serwery wiec jezeli masz jakis problem to napisz meial na adres [email protected] sory troche %% ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli nie odpala GameGuard to prawdopodobnie, przy ściąganiu, anty-vir przeskanował sobie .exe czy tam .rar'a i wywalił pseudo-zainfekowane pliki, które właśnie to odpowiadają najczęściej anty-hacką. Większość .dll do AH jest spakowana Themidą, stąd AV są na AH uczulone i często kończy się błędami.

Proponuję wyłączyć Windows Smart Screen, anty-hacka - wszystkie, i pobrać na nowo paczkę.

Też mam Windows 10, świeżo po formacie, zainstalowałem jedynie AiO Redist. Pack. dla NET i C# +DX, wsio dostępne u nas na forum.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...