Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvalonMT2

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że to nie serwer surka czy innego mangozjeba XDD

#topic

Zapowiada się ciekawie, jest możliwość do bety dołączenia czy nie? :D

.

Opublikowano

Jeśli serwer jest tworzony przez osoby z pierwszej administracji, na co jak widzę po koncie jest szansa, to życzę dużo powodzenia! Gdyby nie fakt, że na grę aktualnie nie mam czasu i ochoty, na pewno bym wpadła - pierwszy serwer na którym grało się te 7(?) lat temu, zdecydowanie jeden z najlepszych. c: 

Opublikowano

Tak, serwer jest tworzony przez osoby z pierwszej administracji.

Zmieniło się tylko i wyłącznie nasze zaangażowanie oraz wiedza, którą możemy przełożyć na serwer.

Jeśli chcecie możecie jeszcze wziąć udział w Becie.

Rejestracja jest otwarta, a konta już nie będą usuwane.

Postaci i cała reszta będzie czyszczona.

mpc_banner.png

Opublikowano

Może ryzykownie, ale biorąc pod uwagę obecną pracę na becie - serwer mogę polecić. 
Jeśli dorówna pierwszym odsłonom sprzed tych kilku lat to warto będzie pomyśleć o powrocie do gry na większą skalę. 

I oczywiście - powodzenia na starcie! ;) 

~ ~

Opublikowano

Tak patrzę na doładowania i widzę tylko SMS. Będzie opcja przelewu? Jeśli tak to mogę prosić o konkretne lub przybliżone kwoty i ilości SM? Jak będzie z kostiumami i wierzchowcami, bo są takie zakładki w itemshopie.

Będzie coś robione w kierunku zapobiegania cheatom? Na ostatniej wersji można było bocić kilkoma kontami naraz i mieć ponad 100 monetek dziennie. Poblokowane będą dmghacki, zwiększony będzie dozór administracji etc?

Opublikowano

Jeśli pojawi się opcja przelewu to za przelew będzie się otrzymywało około 50% więcej SM niż przy SMS'ie za tą samą kwotę.

Tym co na razie widzisz w itemshopie zbytnio się nie kieruj, wszystko tam będzie jeszcze ustawiane.

Możliwe, że pojawi się Szkata Kostiumu oraz Wierzchowca w ItemShopie, ale przedmioty te będzie można bez dużego wysiłku zdobyć także w grze.

Oczywiście, kontrola graczy pod względem nielegalnego oprogramowania będzie wzmożona, nasi GM'owie już o to zadbają, zrobimy wszystko, aby rozgrywka była równa i uczciwa.

mpc_banner.png

Opublikowano

Ostatnio serwer był bardzo olewany, miejmy nadzieję, że teraz tak nie będzie. Nic ciekawego poza przereklamowanymi serwerami dla gimbusów i kotletami nie wychodzi więc na pewno zagram.

Opublikowano

Avalon no pamięta się te stare śmieci. Czekałem na jakiś serwerek w starym stylu chodź liczyłem na jakiś medium jak Shenlong. Ale easy do zabawy też może być. Zagoszczę i zobaczę co i jak powodzonka i do zobaczenia.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wszedłem na bete, i takiego szału jednak nie ma... start za paręnaście dni, a wiele rzeczy nie jest zrobionych, jak np. zabezpieczenie przed cheatami

.

Opublikowano

Zabezpieczanie przed cheatami właśnie trwa, także o to nie musisz się martwić.

W ciągu najbliższych dni pojawi się cały klient gotowy do pobrania.

mpc_banner.png

Opublikowano

Ten serwer jest mega właśnie czegoś takiego szukałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalny serwer jak za starych dobrych czasów aż chce się znowu wrócić i pograć mam nadzieje, że administracja będzie aktywna i że zainwestujecie w jakąś konkretną reklamę. Bo jednak dzisiaj bez reklamy nie ma serwerów i samo MPC  nie wystarcza 

Opublikowano

Poza survivalem i deatch matchem nic mnie nie jakoś nie zszokowało, nic innowacyjnego poza dwoma systemami z deva czy epvp :P

Opublikowano

Startujemy już jutro!

Przypominamy o zaproszeniu znajomych do gry poprzez link dla poleconych, który uzyskacie po zalogowaniu się na Wasze konto na stronie.

Na facebooku ruszył konkurs na 10x 400SM, kończy się on wraz ze startem serwera:

https://www.facebook.com/AvalonMetin2

Klient jest już gotowy do pobrania na naszej stronie.

Tutaj parę informacji co się dzieje na serwerze:

-Poprawiono wszystkie typy dropu.

-Dodano skrót do szeptu na czacie.
-Dodano procentową ilość HP potworów.
-Ustawiono nagrody za Biologa oraz Metinologa.

Można z nich zgarnąć między innymi:
-Szkate Kostiumu
-Szkate Fryzury
-Szkate Peta
-Szkate Wierzchowca
-Szkate Ulepszacza
-Marmury Błogosławieństwa
-Szkata Ulepszacza
Przedmioty te również zdobędziecie zabijając Bossy na naszym serwerze (nie licząc Szkaty Ulepszacza).

Marmur Błogosławieństwa można zdobyć także z Kamieni Metin jak i z Sakwy Szczęścia, która dropi losowo z wszystkich potworów.

-Dodano do dropu z wszystkich potworów
-Literki S,M,O,K
-Sztabki Srebra i Złota
-Sakwy Szczęścia
-Sakiewki Pieniędzy
-Heksagonalne Szkaty
-Szkaty Blasku Księżyca

Ostatnimi czasy także zabezpieczyliśmy klienta, zajęliśmy się optymalizacją serwera oraz ogólnymi sprawami organizacyjnymi.

mpc_banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...