Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cartis [VPS][PVP]

Alon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wystartował wczoraj (24.10.2017) o godzinie 18.

Chce zaprosić graczy na serwer Cartis którzy mają dosyć bawienia się w exp czy misje. Jest to prosty serwer do zabicia nudy i pojedynkowania się. Rywalizacja pvp to główny cel zabawy, będziemy starać się ulepszać serwer.

CARTIS4.png

Strona główna: http://www.cartis.ct8.pl

Download:http://www.cartis.ct8.pl/download.php

FanPage:https://www.facebook.com/cartismt2/

nastar1t.jpg

Serwer jest typem 4fun/oldschool więc nie znajdziecie przedmiotów typu szarfy,nakładki na bron itp.

handlarze.png

Skan clienta:

skan.jpg

Administracja:

[HA]Alon-zajmuje się serwerem, sprawami technicznymi

[GM]Mientus-dba o porządek oraz pomaga graczom

SS'y weryfikacyjne :

1025_183606.jpg

1025_183549.jpg

11111.png

Opublikowano
2 minuty temu, DarnokBoss napisał:

A chu* wbije xD

a zapraszam :)

1 minutę temu, LosSantos napisał:

a wbije sobie też :D macie jakis ip ts

bedzie ts, ale to moze jutro dopiero :) 

11111.png

Opublikowano
1 minutę temu, Dawid_Furkawy napisał:

Strona świetna, na serwerze nie byłem ale może wbiję bo jak sam piszesz, żeby zabić nudę.

strona zmieniana bedzie :) to taka tymczasówka :) 

11111.png

Opublikowano
Przed chwilą, LosSantos napisał:

masz jakis kontakt gg najlepiej? ew ts?

mozesz napisac na fanpage, 63539925 tu masz gg a tsa mozesz podac na pw to wbije :)

11111.png

Opublikowano
18 minut temu, R.o.b.c.i.o napisał:

no i zroiłeś to co pisałeś :D Pobieram 

Ile online? 

mało, lecz ciagle nowe osoby :P 

Dotrzymuje slowa Robcio :)

11111.png

Opublikowano
3 godziny temu, Alon. napisał:

mało, lecz ciagle nowe osoby :P 

Dotrzymuje slowa Robcio :)

server off? czy przerwa jakaś ;p?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Hmm...

Niech zgadnę!

Serwer robiony na czystych plikach od Terenzo ze skomplikowaną binką i klientem na poradnikach od Paszki z zedytowanymi NPC'kami i dodanym gotowym questem do kapitana z MPC Forum?

Mogliście dodac coś nowego jakieś bronie i zbroje chociaż, paszka ma tam jak to zrobić :-D

Założenie takiego serwera to kilka godzin jak się ma VPS kupiony, jak gra tam chociaż z 10 osób to na minihoscie taki jest za 20 ziko xD

Nie polecam, zmienilibyscie chociaz te tla, nadali inną podłogę żeby było ładniej w m1 i dodali tak jak wyżej pisałem coś innowacyjnego :P

PS. ta pauza to już koniec serwera? pobrałem go właśnie wchodze a tu offline :-D 

Opublikowano
8 godzin temu, Nerah napisał:

Hmm...

Niech zgadnę!

Serwer robiony na czystych plikach od Terenzo ze skomplikowaną binką i klientem na poradnikach od Paszki z zedytowanymi NPC'kami i dodanym gotowym questem do kapitana z MPC Forum?

Mogliście dodac coś nowego jakieś bronie i zbroje chociaż, paszka ma tam jak to zrobić :-D

Założenie takiego serwera to kilka godzin jak się ma VPS kupiony, jak gra tam chociaż z 10 osób to na minihoscie taki jest za 20 ziko xD

Nie polecam, zmienilibyscie chociaz te tla, nadali inną podłogę żeby było ładniej w m1 i dodali tak jak wyżej pisałem coś innowacyjnego :P

PS. ta pauza to już koniec serwera? pobrałem go właśnie wchodze a tu offline :-D 

Niech zgadnę! 

Ty pewnie nie dałbyś rady nawet zrobić według jego poradników. Mam wrażenie, że nie wiesz co to znaczy oldschool dlatego reszty nie będę komentował :)

@top

Raczej nie wbiję, Alon mogłeś się bardziej postarać :) ~ Morelowyy z webmetina ;d

Opublikowano
Dnia 27.10.2017 o 01:37, Azet666 napisał:

Niech zgadnę! 

Ty pewnie nie dałbyś rady nawet zrobić według jego poradników. Mam wrażenie, że nie wiesz co to znaczy oldschool dlatego reszty nie będę komentował :)

@top

Raczej nie wbiję, Alon mogłeś się bardziej postarać :) ~ Morelowyy z webmetina ;d

Tutaj OldSchool to odgrzany kotlet,

co do tego co potrafię, nie znasz nie oceniaj, bazuje tutaj na tym co widzę i miałem rację :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...