Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assetto Corsa - Drift Pro

Hardc0re18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję ogarniętych ludzi do wspólnej gry w Assetto Corsa (Drift), którzy posiadają kierownicę g27 lub lepszą (ze względu na obecność sprzęgła i układu H). Najlepiej by było, jakbyś posiadał również DLC do Assetto (Japanese pack obowiązkowo!). I od razu mówię, że szukam naprawdę ogarniętych ludzi w drifcie! Sam bardzo dobrze driftuję (rzadko spinuję, szybko uczę się toru i większość zakrętów wchodzę na wklepanym oraz trzymam linię driftu). Ogólnie mam zamiar coś ponagrywać, jeżeli będziesz bardzo dobry (tzw. tandem drift :) ).

Mam już dosyć driftowania z ludźmi, którzy 2-4 zakręty zrobią dobrze, a później to żal dupe ściska, i również takich, którzy nie trzymają linii driftu. Dlatego szukam ogarniętych, może tutaj jacyś się znajdą :)

Chętni pisać wiadomość prywatną.

Pozdrawiam :)

P.S. Poniżej jest filmik mojego driftu (przepraszam za jakość dźwięku, ale nagrałem to na "szybkości").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...