Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca

Sylasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dołączę do projektu TS3.

Mój wkład:

- Licencja 256 miejsc
- Automatyzacje XBot/ABot

*Znajomość permissi

*Obsługa VPS

*Inne (Konfiguracja automatyzacji,tworzenie musicbotow itp. itd.)

Wymagania:

- Maszyna pod TS3 (Min. 3msc ważności)

- Skład Administracji (Min. 5 osób)

Kontakt:

- Priv

Opublikowano

Poczekaj, poczekaj.

"Oferuję: Wsparcie finansowe" - "Oczekuję: Wsparcia finansowego", to ma jakiś sens? Bo nie ogarnąłem trochę tej wypowiedzi.

Jeśli chodzi o licencję to możesz dać dowód jej zakupu jak również ABota i XBota premium? :)

Opublikowano
Dnia 11.10.2017 o 23:26, xɘrtiz napisał:

Poczekaj, poczekaj.

"Oferuję: Wsparcie finansowe" - "Oczekuję: Wsparcia finansowego", to ma jakiś sens? Bo nie ogarnąłem trochę tej wypowiedzi.

Jeśli chodzi o licencję to możesz dać dowód jej zakupu jak również ABota i XBota premium? :)

Sens polega na tym,że oczekuję współpracy ale nie będę dokonywać wszystkich opłat samemu.

Dowody zakupu hmm... Licencje mam Ci wysłać,że są wypisane z moimi danymi personalnymi ? To może każdy sobie napisać w notatniku i powiedzieć,że ma oryginalne...
Napisz jak to Ci mogę udowodnić ponieważ wszystko jest zakupione. Dodatkowo XBot jest z LiveHelp'em.... A odnośnie licencji TeamSpeak posiadam serwer na hostingu TS3Bahu.

Dnia 12.10.2017 o 08:00, Catha napisał:

Witam, możesz mi podać twojego imię? 

Co do współpracy, jak jesteś chętny zapraszam na pw.

Wiadomość została wysłana.

Opublikowano
5 godzin temu, Sylasta napisał:

Sens polega na tym,że oczekuję współpracy ale nie będę dokonywać wszystkich opłat samemu.

Dowody zakupu hmm... Licencje mam Ci wysłać,że są wypisane z moimi danymi personalnymi ? To może każdy sobie napisać w notatniku i powiedzieć,że ma oryginalne...
Napisz jak to Ci mogę udowodnić ponieważ wszystko jest zakupione. Dodatkowo XBot jest z LiveHelp'em.... A odnośnie licencji TeamSpeak posiadam serwer na hostingu TS3Bahu.

Wiadomość została wysłana.

Ja nie proszę o licencję tylko o maila od nich że jest zakupiona ;)

To pokaż mi to że zakupiłeś tego XBota bo narazie uważam że nie masz orginal.

Opublikowano
16 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Ja nie proszę o licencję tylko o maila od nich że jest zakupiona ;)

To pokaż mi to że zakupiłeś tego XBota bo narazie uważam że nie masz orginal.

oFmuqYWhRS65oYHrs_CwlA.png

c7KLFtK1Qj6lmh6KvSafWQ.png

Nie wiem co próbujesz dokonać fałszywymi oraz bezpodstawnymi oskarżeniami. Bo na chwilę obecną widzę zbędne nabijanie postów.

Jeśli chodzi o e-maila nie otrzymasz go ponieważ nie widzę żadnej potrzeby Ci go udostępniać. 

Opublikowano
7 godzin temu, Sylasta napisał:

oFmuqYWhRS65oYHrs_CwlA.png

c7KLFtK1Qj6lmh6KvSafWQ.png

Nie wiem co próbujesz dokonać fałszywymi oraz bezpodstawnymi oskarżeniami. Bo na chwilę obecną widzę zbędne nabijanie postów.

Jeśli chodzi o e-maila nie otrzymasz go ponieważ nie widzę żadnej potrzeby Ci go udostępniać. 

Nabijanie postów ha! Aż się uśmiechnąłem x-DD

Nie nabijam posty tylko nie wierzę takim ludzią bo zazywczaj biorą cracki bo ich najzwyczajniej nie stać na aplikacje takie :P

A ja widzę potrzebę pokazania mi maila z tym jak dostałeś licencję bo jej zapewne nie masz skoro nie chcesz pokazać ;)

Jeśli chodzi o współpracę z tym panem to już nie polecam.

Opublikowano
1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

Nabijanie postów ha! Aż się uśmiechnąłem x-DD

Nie nabijam posty tylko nie wierzę takim ludzią bo zazywczaj biorą cracki bo ich najzwyczajniej nie stać na aplikacje takie :P

A ja widzę potrzebę pokazania mi maila z tym jak dostałeś licencję bo jej zapewne nie masz skoro nie chcesz pokazać ;)

Jeśli chodzi o współpracę z tym panem to już nie polecam.

Zaczynasz mnie już śmieszyć. Zapraszam do wspólnej rozmowy przy Armerze lub Razorku. 

Bardzo mi miło,że napisałeś,że nie polecasz nie znając mnie, nie mając ze mną jakiejkolwiek styczności by móc ocenić. Jak już jesteś wszechwiedzący to proszę Cie podaj numery do losowania lotto :)

Opublikowano
2 godziny temu, Sylasta napisał:

Zaczynasz mnie już śmieszyć. Zapraszam do wspólnej rozmowy przy Armerze lub Razorku. 

Bardzo mi miło,że napisałeś,że nie polecasz nie znając mnie, nie mając ze mną jakiejkolwiek styczności by móc ocenić. Jak już jesteś wszechwiedzący to proszę Cie podaj numery do losowania lotto :)

Gościu pierdolnij się w główkę.

Nie mówię że masz crack apki ;) Tylko się upewniałem i proszę Cię o screen że zakupiłeś również licencję pod TS ;)

Więc szczym tam lepiej.

Opublikowano
39 minut temu, xɘrtiz napisał:

Gościu pierdolnij się w główkę.

Nie mówię że masz crack apki ;) Tylko się upewniałem i proszę Cię o screen że zakupiłeś również licencję pod TS ;)

Więc szczym tam lepiej.

Dla Twojej zadufanej świadomości jeśli nie jesteś zainteresowany współpracą to żegnam z owego tematu. Nie podejmuje z Tobą współpracy,a na publicznym forum nie będę udostępniać owych rzeczy. Osoby,które będą podejmować współpracę otrzymają wszelakie dowody :) Więc wróć do pionu i wyjdź z tego tematu bo mam ciekawsze zajęcia niż bezsensowna dyskusja z jakimś łakiem.

Opublikowano
Dnia 11.10.2017 o 23:26, xɘrtiz napisał:

Poczekaj, poczekaj.

Nie polecam tego Pana, którego cytuje. Zero doświadczenia i noname. 

Opublikowano
19 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Nie polecam tego Pana, którego cytuje. Zero doświadczenia i noname. 

Nie polecam Łukasza który jest gównem.

Opublikowano
Dnia 21.10.2017 o 20:52, Canecorso napisał:

Gównem jesteś Ty i Twoje całe życie i od Łukasza to się odpier***

Nie rusza mnie to.

Dnia 21.10.2017 o 18:59, `.Łukasz. napisał:

Nasrał Ci na głowę. 

Fajne przeżycia z rodzicami masz.

Opublikowano
11 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Nie rusza mnie to.

Fajne przeżycia z rodzicami masz.

Mama nie nauczyła Dawidka, żeby nie wjeżdzać na rodziców? Panie Dawidzie K. Proszę się uspokoić bo internet jest mały a dużo może :)

Opublikowano

Gdzie jest nasza szanowna administracja? Czemu nikt nie robi porządku w takich sytuacjach? @`.Łukasz. po co te docinki, wraz z kolegom @Canecorso ? Skoro nie trawicie właściciela tematu, to po prostu nie zwracajcie na niego uwagi. Tak trudno?

@edit: 

Osobiście nic nie mam do właściciela tematu. Co to kogo obchodzi, czy posiada legalną licencję, czy cracka. Aż taki ból dupy? Zainteresujcie się swoimi serwerami. Jeśli okaże sie, że jest to crack, to zostanie nagrodzony w odpowiedni sposób. 

Opublikowano
12 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Mama nie nauczyła Dawidka, żeby nie wjeżdzać na rodziców? Panie Dawidzie K. Proszę się uspokoić bo internet jest mały a dużo może :)

Jeśli chodzi o to że chcesz mi zgasić TS albo wbić to mnie to serdecznie zapraszam ^.^ Na pewno cię przywitam serdecznie.

Chcesz to podam publicznie moje dane personalne nawet ;) Bo jesteście zwykłymi pionkami co do prawdy gówno potrafią.

Opublikowano
20 godzin temu, kopyciaak napisał:

Gdzie jest nasza szanowna administracja? Czemu nikt nie robi porządku w takich sytuacjach? @`.Łukasz. po co te docinki, wraz z kolegom @Canecorso ? Skoro nie trawicie właściciela tematu, to po prostu nie zwracajcie na niego uwagi. Tak trudno?

@edit: 

Osobiście nic nie mam do właściciela tematu. Co to kogo obchodzi, czy posiada legalną licencję, czy cracka. Aż taki ból dupy? Zainteresujcie się swoimi serwerami. Jeśli okaże sie, że jest to crack, to zostanie nagrodzony w odpowiedni sposób. 

Proponuje przeczytać zanim się wypowiadasz bo nie krytykuje samego autora tematu tylko innego użytkownika, który toczy bezsensowną dyskusję. 

8 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Jeśli chodzi o to że chcesz mi zgasić TS albo wbić to mnie to serdecznie zapraszam ^.^ Na pewno cię przywitam serdecznie.

Chcesz to podam publicznie moje dane personalne nawet ;) Bo jesteście zwykłymi pionkami co do prawdy gówno potrafią.

Gdzie ja napisałem Ci, że zgaszę twoje dno? Twoje dno nie trzeba gasić bo nie ma tam wgl ludzi. Szkoda tracić sobie czasu na takich ludzi jak Ty. Panie Dawidzie, proszę się już nie ośmieszać i niech Pan piszę skrypty na facebook dzięki którymi usuwasz znajomych, którzy Ci nie dali like pod profilowym zdjęciem na Facebook.. Trzeba tak nisko upaść, żeby ogłaszać się na grupach, że dodałeś nowe profilowe i prosisz o like i zapraszać nieznajomych ludzi do znajomych. 

Ps. Eloy już dostał informację, że masz crack licencje :) 

Taki jeszcze mały dodatek, ups :( 

https://pastebin.com/YSak0G0S

Na razie, biedny robaku. 

• Maja.. zablokował(a) ten temat
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem zainteresowany napewno się dogadamy. Też posiadam ABota tylko że ma więcej funkcji i instancji oraz inną nazwę i więcej kosztował bo był na zamowienie. Opłacać z tobą będę na ts znam się dobrze na vps średnio. Na music botach też się znam. Mam też inne automatyzacje.       PRIV PISZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...