Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem że razem z moim kolegą Emosem ( @Emos76 ) zedytujemy stronę z panelem rang ( od Borygarda ) pod serwer TS3.

Download: http://www52.zippyshare.com/v/DcXdrrDI/file.html

Skan: https://www.virustotal.com/#/url/29ef86ac0ef4a4314a88213f98aec03e2adccb38cd1285fbd75313e95e64bfbd/detection

Demo: http://mpcdemo.usite.pl/

Wiem, że się dużo osób będzie pisało, że 5 min roboty itd. Zedytowaliśmy tą stronę po to żeby była na szybko i każdy ją mógł pobrać i wgrać.

Pozdrawiam.

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano
19 minut temu, krystekkk2 napisał:

Witam, postanowiłem że razem z moim kolegą Emosem ( @Emos76 ) zedytujemy stronę z panelem rang ( od Borygarda ) pod serwer TS3.

Download: http://www52.zippyshare.com/v/DcXdrrDI/file.html

Skan: https://www.virustotal.com/#/url/29ef86ac0ef4a4314a88213f98aec03e2adccb38cd1285fbd75313e95e64bfbd/detection

Demo: http://mpcdemo.usite.pl/

Wiem, że się dużo osób będzie pisało, że 5 min roboty itd. Zedytowaliśmy tą stronę po to żeby była na szybko i każdy ją mógł pobrać i wgrać.

Pozdrawiam.

Masz rację strona w 5min ;> ale zawsze liczą się dobre checi i masz LIKE  ;> pobaw się w kodowanie rang zeby byl ten sam szablon ;> to podobnie jest ;p a tak wogole Lysy siwy burdny murzyn fajny jest xD

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano
4 minuty temu, zxkalen napisał:

Masz rację strona w 5min ;> ale zawsze liczą się dobre checi i masz LIKE  ;> pobaw się w kodowanie rang zeby byl ten sam szablon ;> to podobnie jest ;p a tak wogole Lysy siwy burdny murzyn fajny jest xD

xD dziękujemy wiem że strona w 5 min ale nie każdy nawet coś tak prostego potrafi zrobić a prezentuje się nawet też ładnie i się niektórym gracza przyda.

Opublikowano
9 minut temu, Emos76 napisał:

xD dziękujemy wiem że strona w 5 min ale nie każdy nawet coś tak prostego potrafi zrobić a prezentuje się nawet też ładnie i się niektórym gracza przyda.

No.. Szablon z Internetu, opisy edytyowane, dodany panel, który nie jest wydajny jak trzeba. 

Ale mam nadzieję, że z tej strony będzie jakiś update :)

Opublikowano
Przed chwilą, `.Łukasz. napisał:

No.. Szablon z Internetu, opisy edytyowane, dodany panel, który nie jest wydajny jak trzeba. 

W jakim sensie wydajny jak trzeba wszystko w nim działa poprawnie , wiem że opisy edytowane ale np nie wszyscy gracze nawet coś takiego potrafią i mają od razu zrobione przy najmniej serwery będą miały ładna stronkę.

chociaż są też inne strony w dziale :)

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Strona robiona na szybko, lecz trzeba pamietać że za darmo, cebulaki nigdy nie zaakceptują tego że ludzię robią coś za darmo, i będą to hejtować, coś typu łukasza.

Okeyka za prace.

1.png

Opublikowano
2 godziny temu, Catha napisał:

Strona robiona na szybko, lecz trzeba pamietać że za darmo, cebulaki nigdy nie zaakceptują tego że ludzię robią coś za darmo, i będą to hejtować, coś typu łukasza.

Okeyka za prace.

Osoba, która nie potrafi wymyślić coś swojego, kradnie innym pomysły i czerpie jeszcze z tego korzyści pieniężne ma celność nazywać mnie cebulactwem? Jedyna cebula jaka jest na tym forum to jesteś właśnie Ty. Zrobiona za darmo bo za darmo jest na internecie inteligencie 2k17. Jak już się coś robi to trzeba od siebie dodać coś a nie dodać do headera "Panel rang" który jest darmowy + strona widnieje na serwisach "Bootstrap free download html". 

Opublikowano
8 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Osoba, która nie potrafi wymyślić coś swojego, kradnie innym pomysły i czerpie jeszcze z tego korzyści pieniężne ma celność nazywać mnie cebulactwem? Jedyna cebula jaka jest na tym forum to jesteś właśnie Ty. Zrobiona za darmo bo za darmo jest na internecie inteligencie 2k17. Jak już się coś robi to trzeba od siebie dodać coś a nie dodać do headera "Panel rang" który jest darmowy + strona widnieje na serwisach "Bootstrap free download html". 

Panie Łukaszu, panu się na prawdę nudzi, czy słyszał pan o takim czymś jak prywatna wiadomość?

Czy jak wszyscy twoi koledzy będziecie sobie nabijać posty? Ciekawe, kiedy twój zbawca wbije pan KlassKai, czekam jeszcze na jego bota. Co do cebulactwem, to tak, jesteś nim i to jeszcze większym niż większy proc. na tym forum, przypominasz sobie czasy lizania dupska klasskaiowi?

Wow:*

//

Jakieś dodatki będziecie dodawać do strony?

1.png

Opublikowano
30 minut temu, Catha napisał:

Panie Łukaszu, panu się na prawdę nudzi, czy słyszał pan o takim czymś jak prywatna wiadomość?

Czy jak wszyscy twoi koledzy będziecie sobie nabijać posty? Ciekawe, kiedy twój zbawca wbije pan KlassKai, czekam jeszcze na jego bota. Co do cebulactwem, to tak, jesteś nim i to jeszcze większym niż większy proc. na tym forum, przypominasz sobie czasy lizania dupska klasskaiowi?

//

Boisz się, że każdy dowie się prawdy o twojej osobie? xD 

Nabijać posty? Człowieku, zastanów się co Ty piszesz i do czego zmierzasz bo pogrążasz się tylko.. 

Co do strony to tak jak pisałem wcześniej:

Ale mam nadzieję, że z tej strony będzie jakiś update :)

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Catha napisał:

//

Możliwe, że dodam podgląd serwera. Chce tylko żeby ta strona była na szybko, zeby kazdy mógł sobie wgrać. zmienic na swoje ip ts i gitara. ;D Jeszcze może sekcje ze statystykami ;D

Edytowane przez krystekkk2

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Strona bardzo fajna.

Fajnie też by było gdy byś dodał więcej funkcji. Daję Lubię to! 

Mam nadzieje że będzie jakiś update 

Pozdrawiam :) 

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

Opublikowano (edytowane)
Dnia 16.09.2017 o 10:49, `.Łukasz. napisał:

Boisz się, że każdy dowie się prawdy o twojej osobie? xD 

Nabijać posty? Człowieku, zastanów się co Ty piszesz i do czego zmierzasz bo pogrążasz się tylko.. 

Co do strony to tak jak pisałem wcześniej:

Ale mam nadzieję, że z tej strony będzie jakiś update :)

Panie Łukaszu, pan Klaskai również korzysta z gotowych szablonów więc nie rozumiem w czym problem?
Zgodzę się panel nie jest wydajny. 
Lecz jeżeli ktoś robi większy projekt teamspeak3 napewno z tego nie skorzysta, bardziej będzie mu sie opłacało kupić panel za grosze.

Edytowane przez D0M1N0
  • 3 lata później...
Opublikowano

Link do pobrania wygasł. Demo strony wygasło.

Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...