Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki PC w Client by Lajk

Gość Vaxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo Lajk i wszyscy inni użytkownicy M P C Forum. W cliencie który udostępnił nam lajk w packach są 3 PC. Po co? PC - Odpowiada za modele mężczyzny, PC2 - Odpowiada za modele kobiety

Pytanie: Czy da się po prostu wywalić tego PC3 Do czego on służy? Chciałbym o jakoś "sparować" "złączyć" żeby to wyglądało normalniej odradzam pisania durnych odpowiedzi typu:

Jest to jest zrobił dużo roboty a wy się czepiacie go!

- Wiem że zrobił ale np mamy modele zbroji do PC PC2 To co wrzucić do PC3? Czy nic nie wrzucać? O to mi chodzi

Jeżeli ktoś by mi to wytłumaczył dzięki ;d

Opublikowano

@MS-Dekador Zaglądałeś do tego pc3 tak w ogóle?

Łączymy to w taki sposób:

Na początku rozpakuj sobie wszystkie te wszystkie 4 PC 

Teraz chcemy zostawić PC i PC2 czyli tak jak jest oryginalnie

Wchodzimy do PC1->ymir work-> pc <- Znajduje się tam plik PC czyli scalamy go z folderem PC który znajduje się w PC

Wchodzimy do PC3->ymir work-> pc2 <- Znajduje się tam PC2 czyli scalamy go z folderem PC2 który znajduje się w PC2

Teraz możemy skasować pliki pc1 i pc3, dodatkowo możesz przenieść z PC katalog PC2 do pc2

Tak żeby mieć wszystko na swoim miejscu, jeśli napisałem to tak słabo że nie rozumiesz zapraszam na GG

Ashampoo_Snap_wtorek, 5 września 2017_22h27m33s_001_pc2.png

Opublikowano

Rozpakuj sobie pliki pc, pc1, pc2, pc3 i ich zawartości wklej do 1 lub 2 plików :p (Jak tam ci pasuje.)

Opublikowano

PC3 to może być Likan lub cokolwiek innego, rozpakuj i sprawdź. Nazewnictwo twórców danego clienta jest przecież dowolne. Rozpakuj pliki, które chcesz złączyć, złącz je w jeden folder i spakuj. Później odpowiednio edytuj index.

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Pliki PC w Client by Lajk
Opublikowano

Tak jak ci mówią. Możesz też zrobić sobie własny podział PC dla każdej klasy, z podziałem na płeć czy zrobić jeden wspólny. To wszystko zależy od ciebie.

Opublikowano
57 minut temu, Ups... napisał:

PC3 to może być Likan lub cokolwiek innego, rozpakuj i sprawdź. Nazewnictwo twórców danego clienta jest przecież dowolne. Rozpakuj pliki, które chcesz złączyć, złącz je w jeden folder i spakuj. Później odpowiednio edytuj index.

Nie nie. Likana tam nie ma.  Są to podzielone na pół pliki pc i pc2 ;)

Opublikowano

Korzystam z tego samego clienta prawdopodobnie ;D Jeśli dam folder pc z PC i pc1 do głównego pc to nie będzie to ze sobą kolidować? Ew. kobiety do PC, a faceci do pc2, które znajduje się w pc2... Chodzi o dodanie nowych zbroi, gdzie mam pliki pc i pc2 odpowiadające każdej klasie postaci, a u mnei to jest podzielone na płeć. Nie bedzie problemów z usunięciem czegoś?

Opublikowano
16 godzin temu, flajtrontri napisał:

Korzystam z tego samego clienta prawdopodobnie ;D Jeśli dam folder pc z PC i pc1 do głównego pc to nie będzie to ze sobą kolidować? Ew. kobiety do PC, a faceci do pc2, które znajduje się w pc2... Chodzi o dodanie nowych zbroi, gdzie mam pliki pc i pc2 odpowiadające każdej klasie postaci, a u mnei to jest podzielone na płeć. Nie bedzie problemów z usunięciem czegoś?

nie bo w pc jest ninja i szaman a w pc1 sura i wojownik. to samo tyczy się pc2 i pc3.

Opublikowano
1 minutę temu, Lajk™ napisał:

nie bo w pc jest ninja i szaman a w pc1 sura i wojownik. to samo tyczy się pc2 i pc3.

Posumowując. Mogę śmiało dać pc z pc1 do folderu PC, pc2 z pc3 do folderu pc2. Usunąć pc1, pc3 i z Indexu usunąć wpisy pc1 i pc3? Coś jeszcze trzeba usunąć? By nie było odwołań do pc1 i 3?

Opublikowano
1 minutę temu, flajtrontri napisał:

Posumowując. Mogę śmiało dać pc z pc1 do folderu PC, pc2 z pc3 do folderu pc2. Usunąć pc1, pc3 i z Indexu usunąć wpisy pc1 i pc3? Coś jeszcze trzeba usunąć? By nie było odwołań do pc1 i 3?

Tak, możesz nawet zrobić jeden wielki plik PC, to nie przeszkadza.

Tylko wpisy w Index ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...