Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 zł

TheOddOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec chodzi o to ze ojciec przysyła mi alimenty chociaż skonczylem szkole myslalem żeby wydac te 500 zl i kupic po prostu np. kose w cs go za 500 zl czyli no powiedzmy 110  € ale znowu tak nie jestem przekonany do końca bo tak trochę mi matki szkoda i zastanawiam czy jej dac  oczywiście ona nie wie ze przyszly ona myśli ze już ojciec nie przysyła alimentów wiec co wy o tym myślicie wydac te 500 zl na kose czy dac mamusce ?

Opublikowano

Wyobraź sobie co się stanie gdy weźmiesz tę pieniądze i wydasz je na itemy w grze a Twoja mama np. potrzebowałaby ich na jedzenie dla Ciebie/czynsz,opłaty za prąd, internet itp./ zapłacenie za naprawę czegoś. Musisz sam się zastanowić. Jeśli nie będzie Cię potem gryźć sumienie, bo okaże się, że jednak mama ich potrzebowała to wyrąbane. Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie :)

Opublikowano

XDDDDD musialem ,

Zapamietaj czlowieku , zycia to nie jest gra , dostaniesz po dupie od zycia to zrozumiesz ze pieniadze trzeba szanowac . 500 zl oczywiscie zachowaj.

Opublikowano

KUPUJ KOSE ALBO UZBIERAJ JESZCZE TROCHE I KUP SE SKINA ZA 4000 NA PEWNO BARDZIEJ SIE PRZYDA NIZ JEDZENIE CZY PRAD W DOMU

nie no sory, rozumiem wydawanie kasy na gry, item shop, jakies yangi czy gold na allegro, ale kurwa nigdy nie zrozumiem wydawania tak kolosalnych sum na takie gowno jak skin, ktory nie daje kompletnie nic.

Opublikowano

oddaj matce te pieniądze, wierz mi, że wyjdziecie oboje na tym lepiej 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ty naprawde nie portafisz samemu dojsc do wniosku czy te pieniądze się przydadzą bardziej Tobie niz mamie? To Ci powiem ze na pewno nie Tobie, jesli wydasz je na takie głupoty jak grafika w jakiejs glupiej gierce komputerowej (nie mowie ze zawsze kupowanie rzeczy w grze jest glupie, ale wydawanie wszystkiego co masz, aż 500zł na jakiegos skinka jest chujowe w moim mniemaniu)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...