DreamSF 29 Debiutant Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Lipiec 15, 2017 Witam, przedstawiam Wam moją przedstrone do Shakes & Fidget. Praca: 3/4h (Problemy z Grafiką) Kod jest w pełni mój,grafika jest z plików Sfgame (Dostalem od @lujek1232Pozdro :P) Demo w paczce Pobierz:www4.rar Skan: Zakaz udostępniania na inne Fora bez zgody autora (NoWay | CsReds.pl // DreamSF ) Wszystkie błędy/propozycje zgłaszać na GG:57222698/Forum:CSReds.pl/PW MpcForum. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GILUxDILU 1457 Czarodziej exModerator Zgłoś post #2 Napisano Lipiec 15, 2017 W 55 linijce powinno być zamknięcie, a nie otwarcie diva 1 DreamSF zareagował/a na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DreamSF 29 Debiutant Members Zgłoś post #3 Autor tematu Napisano Lipiec 15, 2017 12 minut temu, GILUxDILU napisał: W 55 linijce powinno być zamknięcie, a nie otwarcie diva Poprawione,dzięki www4.rar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lestat666 44 Pijawka II Members Zgłoś post #4 Napisano Luty 1, 2018 tak z ciekawości zapytam co znaczy zakaz ? widziałem już na kilku forach to więc pod groźbą jakich sankcji jest zakaz to śmieszne 1 fffff zareagował/a na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach