Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12][Survival] ourMC.eu

Larin1221

Szybka ankieta o serwerze :>  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy prezentacja zachęciła Cię do odwiedzenia naszego serwera?

• Tak
      6
    • Nie
      3
    • Nie mam zdania, średniawka :/
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja

Proszę moderatora o usunięcie z tytułu [Zapowiedź] oraz zmiany wersji na [1.12]. Pisałem PW do @Rayso. w piątek a nadal nie zostało to zrobione. Dodano nową prezentację i usprawniono działanie serwera.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano
Dnia 9.07.2017 o 20:30, Larin1221 napisał:

Aktualizacja

Proszę moderatora o usunięcie z tytułu [Zapowiedź] oraz zmiany wersji na [1.12]. Pisałem PW do @Rayso. w piątek a nadal nie zostało to zrobione. Dodano nową prezentację i usprawniono działanie serwera.

Wiesz, że sam możesz to usunąć? Poprzez pełną edycje tematu.

Typowy serwer survival z działkami których pełno na tych wersjach.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano
1 godzinę temu, Aides napisał:

Wiesz, że sam możesz to usunąć? Poprzez pełną edycje tematu.

Typowy serwer survival z działkami których pełno na tych wersjach.

O popatrz, działa :O 

Tylko mamy pewną rzecz, której większość innych serwerów nie posiada ;) Wideo wkrótce ;>

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Moim zdaniem serwer wyróżnia się pośród innych, nie wiele jest serwerów z tego typu działkami na survivalu (chciażby brodaci) im się udało tutaj też się uda, pograłem trochę i jestem wciągnięty do dalszej zabawy. Polecam serwer do grania z kolegami.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Najlepszy jest ten TerrainControl czy jakikolwiek inny plugin który zrobił tą piękną mapę.

...

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12][Survival] ourMC.eu
Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 05:52, ™PanPrawdy™ napisał:

Moim zdaniem serwer wyróżnia się pośród innych, nie wiele jest serwerów z tego typu działkami na survivalu (chciażby brodaci) im się udało tutaj też się uda, pograłem trochę i jestem wciągnięty do dalszej zabawy. Polecam serwer do grania z kolegami.

Serwer Brodaci jest popularny, ponieważ codziennie wlatują odcinki u YT'berów 70k i 196k subów + jeszcze u mniejszych. 

Pamiętaj, że serwer bez reklamy sie nie utrzyma, jeżeli tu nie zakupią u YT'berów reklamy na YouTube to na serwerze będzie bardzo mało osób i w końcu padnie...

Co do tematu to zapowiada się ciekawie. Wejdę. 

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
8 godzin temu, Gigoss07 napisał:

Serwer Brodaci jest popularny, ponieważ codziennie wlatują odcinki u YT'berów 70k i 196k subów + jeszcze u mniejszych. 

Pamiętaj, że serwer bez reklamy sie nie utrzyma, jeżeli tu nie zakupią u YT'berów reklamy na YouTube to na serwerze będzie bardzo mało osób i w końcu padnie...

Co do tematu to zapowiada się ciekawie. Wejdę. 

Ale w sumie youtuberów nie ma a graczy jest coraz więcej, wszystko idzie w dobrym kierunku, mam nadzieję że serwer nie padnie bo jest świetny.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano
2 godziny temu, ™PanPrawdy™ napisał:

Ale w sumie youtuberów nie ma a graczy jest coraz więcej, wszystko idzie w dobrym kierunku, mam nadzieję że serwer nie padnie bo jest świetny.

Yup, zgadza się. Coraz więcej nowych nicków na serwerze, niektórzy grają i zostają na dłużej, inni wychodzą ale jesteśmy na dobrej drodze ;) Niedługo dojdą questy, możliwość dokupowania działek i rozgrywka stanie się bardziej ciekawsza ;> Planuję też ulepszenia mobów, ale to już co innego..

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...