Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem CS:GO

ciasTeK1306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż niedawno jakieś 2 dni temu zmieniłem system z Windowsa 8.1 Pro na Windowsa 10 Pro. Po zainstalowaniu wszystkich najnowszych sterowników do grafiki, procka, płyty głównej itd. wszystko śmigało pięknie. Lecz po zainstalowaniu CS:GO wyskakuje mi za każdym razem taki sam błąd, a mianowicie napis po angielsku "Twój sprzęt graficzny nie obsługuje wszystkich funkcji potrzebnych do uruchomienia tej gry." Sprawdzałem spójność plików, reinstalowałem CS:GO oraz Steam. W parametrach startowych mam tylko "-novid" i nic więcej.

Specyfikacje mojego komputera:

Procesor - Intel Core i7-6700k 4.20 GHz

Grafika - ASUS GeForce GTX1060 6GB

Płyta główna - MSI Z170A GAMING M5

Dysk SSD na którym mam CS:GO oraz system - HyperX 120GB

Przeszukałem pół internetu i nie ma nigdzie żadnej wzmianki na temat mojego problemu. Wina systemu też nie może być bo ma on nie całe 3 dni, sterowników raczej też ponieważ mam wszystkie najnowsze. Sprawdzałem kilkoma programami do update sterowników. Jeśli ktoś miał kiedykolwiek taki problem i wie jak go rozwiązać prosiłbym o pomoc. Z góry dzięki.

Okno które wyskakuje za każdym razem jak włączam CS:GO:

qhjD3Vm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...