Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik WoDBo - wirus?

Letaryat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
Po jakims dluzszym czasie przerwy od serwerach tibii (a glowie wodbo) chcialbym znajsc sobie jakis czysty silnik po to by moc go modyfikowac.

Ale jest jeden problem, mianowicie jaki silnik nie znajde, to kazdy ma jakiegos wirusa.

Chcialbym sie wiec zapytac podajac takze link do skana tego silnika czy ten wirus jest grozny czy jednak nie, a takze jesli mielibyscie jakies inne silniki wodbo, bez zadnych przerobek to miloby mi bylo jesli byscie mi podali wraz ze skanem.

Skan:
(Nazwa silnika: Wodbo by DarchameQ)
https://www.virustotal.com/pl/file/2cdff2f727c8b40f50a7abe62f2ba5e8740518428207d741ebfd42231f0fb29e/analysis/

Opublikowano

Nie lepiej zrobić na czystym TFS wszystko od zera ? Wtedy i się nauczysz i będziesz pewny, że nie ma syfu. 

Nie jestem az tak dobry by zaczynac wszystko od zera dlatego chcialem gotowy silnik wziac, a potem go przerabiac po swojemu (dodawac moby, skrypty, zmieniac mape, nowe itemy itp).

A ta modyfikacja silnika jest glownie po to by troche dla zabawy z nadzieja ze jednak po dluzszej pracy cos z tego moze wyjsc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...