Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM Bony ;)

liberatorek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, znowu ja  :lenny:

Mam zamiar po raz pierwszy zagrać surą BM, jestem swiezakiem co do tej postaci, więc mam parę pytań!

(serwer easy, max 3k-5k hp)
Hełm: Wlozyc regeneracje pz czy odp na wiatr?

Naszyjnik: Krytyk czy  Hp? (czy zalezy ile mi dodawac bedzie na max poziom wbudowane hp?)
Bransoleta: wbijac przeszywke czy oplaca sie bardziej np odp na blyskawice
Buty: ta sama sytuacja co z naszyjnikiem, kryt czy hp? 
Tarcza: szansa na odbicie ciosu czy zrk?
Zbroja: tutaj mam najwiekszy dylemat, wkladac 3x abs i odp na magie oraz szybkosc zaklecie, czy inna wersje widzieliscie?
6/7 - robic int/kryt, int/zrk czy int/hp
btw. mam zamiar isc do 390% kryta, aby w kazdym skillu mi kryt wbijal, wiec co polecacie?

Opublikowano

Czesc, znowu ja  :lenny:

Mam zamiar po raz pierwszy zagrać surą BM, jestem swiezakiem co do tej postaci, więc mam parę pytań!

(serwer easy, max 3k-5k hp)

Hełm: Wlozyc regeneracje pz czy odp na wiatr?

Naszyjnik: Krytyk czy  Hp? (czy zalezy ile mi dodawac bedzie na max poziom wbudowane hp?)

Bransoleta: wbijac przeszywke czy oplaca sie bardziej np odp na blyskawice

Buty: ta sama sytuacja co z naszyjnikiem, kryt czy hp? 

Tarcza: szansa na odbicie ciosu czy zrk?

Zbroja: tutaj mam najwiekszy dylemat, wkladac 3x abs i odp na magie oraz szybkosc zaklecie, czy inna wersje widzieliscie?

6/7 - robic int/kryt, int/zrk czy int/hp

btw. mam zamiar isc do 390% kryta, aby w kazdym skillu mi kryt wbijal, wiec co polecacie?

Masz strony z eq perf.  Po co 390% jak na 200 wbijają skile/hity. No na największy dylemat odpowiem. Na magie nie zrobisz bo i tak z stalki się robi na większości serwów. Ja tam nie lubię kilku setów wole hp i all abs. Szamanów na odległość zawsze zgarniało się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...