Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasy do kont na PBE...

InnVis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam jak sprawdzić bo clienta brak specjalnie też nie będę ściągał xD ale jakieś konto powinno działaś na pewno jak nie zbanowali juz 

Opublikowano

Ja nie mam jak sprawdzić bo clienta brak specjalnie też nie będę ściągał xD

Spoko <3 za 3 min ci powiem jak mi się pobierze :D

Opublikowano

Z wszystkich testowanych kont działa tylko jedno

login:

dcolewizard

hasło:

dwiz9999

Te niedziałające wywaliłem dodałem nowe..

Opublikowano

Lepiej to schowaj, póki żaden moderator nie widzi, bo możesz permbana dostać.  :s

Swoją drogą, jeżeli ktoś chce takie leaki, to tego jest pełno na chociażby nulledzie, więc "szukajcie, a znajdziecie".

Opublikowano

Lepiej to schowaj, póki żaden moderator nie widzi, bo możesz permbana dostać.  :s

Swoją drogą, jeżeli ktoś chce takie leaki, to tego jest pełno na chociażby nulledzie, więc "szukajcie, a znajdziecie".

Tez właśnie tak myślałem i przyjacielu masz racje.. usunąłem już

Opublikowano

Temat do zamknięcia/usunięcia.

15. Zakazuje się udostępniania danych dostępowych do kont innych użytkowników lub listy kont(loginy, hasła, adresy IP) z wycieków znalezionych na stronach trzecich, bądź z innych źródeł. Kara: Perm.

http://www.mpcforum.pl/topic/323945-regulamin-lokalny-dzia%C5%82u-league-of-legends/#entry12193859

Z racji tego, że jesteś nowym użytkownikiem i naprawiłeś swój błąd (usunąłeś treść tematu) po prostu przesunę wątek do kosza.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...