Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rafatus patologia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Co sądzicie o tym streamerze?

Wyzywa matkę od cweli że aż policja przychodzi, pije co chwilę.

Patola w c**j, a boxdel to popiera i tylko go promuje.

Zbierał ostatnio na nowe mieszkanie, brakowało mu 200 ileś zł. Boxdel mu dał, oczywiście rafatus był pijany.

Jakby nie streamował, to nadal byłby w tym domu, i patola dalej by była.

Już w szkole widziałem jakiegoś dzieciaka co naśladował rafatusa zachowanie.

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdyby nie te bezmózgie gimbusy to by nie miał takiej wygody bez tych donejtów tak to nadal by siedział w zawodowce ktorej zaloze sie ze i tak z 2-3 razy nie zdal jak na typowego sebe przystalo.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Jedyne co można sądzić to tylko że ktoś mu zazdrości, tyle wiedzy na temat zera z netu to raczej nie posiada byle kto jak tylko zagorzały fan i wielbiciel. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Solidna patologia, oglądamjedynie oddshoty gdzie robi dymy aż mi się przypominają złote czasy Rafonixa albo Daniela Magicala. Aktualnie obaj się wybili i żadnych dym nie robią jak wcześniej, siedzą w cieplutkich domach za hajs z donejtów i youtuba, jeszcze trochę a Rafatus do nich dołączy. 

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o tym streamerze?

Wyzywa matkę od cweli że aż policja przychodzi, pije co chwilę.

Patola w c**j, a boxdel to popiera i tylko go promuje.

Zbierał ostatnio na nowe mieszkanie, brakowało mu 200 ileś zł. Boxdel mu dał, oczywiście rafatus był pijany.

Jakby nie streamował, to nadal byłby w tym domu, i patola dalej by była.

Już w szkole widziałem jakiegoś dzieciaka co naśladował rafatusa zachowanie.

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam.

Czlowiek renesansu, swiatly uczony, ktory nic nie robi i zarabia za to kase.

Opublikowano

A powiem tylko, że patolą teraz jest chyba najłatwiej się wybić, bo nie musisz niczego sobą prezentować (no bo robieniem debila chyba niczego nie prezentujesz?) Taki Rafonix/Magical jak zaczynali? I co? Teraz zachowują się w miarę normalnie, mają stałych widzów, mają mieszkanka za hajs z youtuba, żyć nie umierać.

Opublikowano

A powiem tylko, że patolą teraz jest chyba najłatwiej się wybić, bo nie musisz niczego sobą prezentować (no bo robieniem debila chyba niczego nie prezentujesz?) Taki Rafonix/Magical jak zaczynali? I co? Teraz zachowują się w miarę normalnie, mają stałych widzów, mają mieszkanka za hajs z youtuba, żyć nie umierać.

Magicialowi trochę zostało z tej patologii  xD

Rafatus miał być w nowym mieszkaniu, a jest w hotelu 

Podobno internetu nie ma w nowej chacie, mówił że od poniedziałku tam będzie.

Opublikowano

Nie najłatwiej się wybić, tylko ludzie oglądają tych którzy reprezentują ten sam poziom. Czyli patologia ogląda patologię.

Opublikowano

To ten sam, co wszystkich wyjaśnia? 

Jeśli tak, to nie oceniaj go w ten sposób, bo chłopak nie omieszka Cię wyjaśnić. 

Pozdrawiam :)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Kumpel podesłał jakieś urywki na yt z nim w roli głównej. Pośmiałem się z patologii, ale by dłużej oglądać niż 15 minut to się nie da bo aż żal się robi

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie każdy ma z górki w zyciu. Rafatus wychował się jak wychował i jest jaki jest ale ja go lubię bo jest prawdziwy. Jest szczery i pod skorupą patoli kryje sie dobry chłopak. 

Streamując Tibię robi to co lubi, cenię go za odwagę, bo widząc tych wszystkich czystych, yntelygentnych (inaczej) i elokwentneyh (inaczej, a jakże) streamerów sam chyba nie podołałbym obraniu takiej drogi. A, że mają z niego bekę - nakeca to tylko biznes. My wszyscy znamy conajmniej jedną osobę, która dzięki takiemu stylu bycia stała się rozpoznawalną twarzą w każdej dziurze naszego kraju. Z tym, że ona robiła to umyślnie, a Rafatus jest sobą. On nie szuka atencji - a ją zdobywa w zabójczym tempie :)

Ode mnie wielki props i chętnie z nim wypiję flaszeczkę :)

sygna.png

Opublikowano

Tyle że kariera na YT nie jest wieczna. A potem co, targanie cegieł na budowie i majstrzy którzy z ciebie cisną bekę albo zmywak czy widlak u Angola? W końcu hajsik z donejtów się skończy.

Opublikowano

Mnie tam bawi taki menel społeczny, lubię się śmiać z takich przygłupów. 5 

Opublikowano

Typ jest tak żałosny ze nie chce mi się nawet pisać posta ale no ok. Jest patologią, jest niewychowany i brak mu jakichkolwiek minimalnych standardów. Kariera się skończy i skończy jako zul albo robol za najniższą krajowa bo zero doświadczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...