Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] BungeeCloud.org

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam opinii na temat hostingu BungeeCloud.org

Najbardziej zależy mi na informacjach o ich ochronie anty DDoS.

Maszyna ma być dobra pod serwer ts3.

Opublikowano

Jak dla mnie to juz z góry nie polecam tego hostingu ze względu na kłamstwa pisze do nich na livechat pytam się czy maja coś wspólnego z voxility i od kogo maja ochrona piszą że nie mają a na ich stronie wykresy z dstatów voxility  lol ? przykładowych adresów też nie chcą podać. Taka jest moja opinia

Opublikowano

Ja również bym nie ryzykował, ich oferta wcale nie powala gdy zacząłem pytać o szczegóły techniczne na live chacie to przestali odpisywać więc jak dla mnie nie. Poza tym dużo Ci nie powiem bo kiedyś coś tam o nich słyszałem ale sam nigdy VPS'a u nich nie miałem.

Specjalista
Opublikowano

Ja akuart pisałem do nich ticketa. Pisali że mają dobre zabezpieczenia i świetną infrastrukturę pod serwery TeamSpeak3. Jak czytałem opinie na zagranicznych forach to gościu pisał, ze jakoś specjalnie starać się nie musiał a serwer leżał. Do tego jak pisał do pomocy technicznej co jest grane, to mu wmawiali, że to jego wina, że wcale nie dostał strzała z stresera. A w końcu sam go robił  xD  xD

Oferty fajne mają, ale z zabezpieczeniami i resztą słabo.

Opublikowano

Oferta wydaje się fajna, ale z tego co pamiętam kiedyś na zagranicznym Forum ktoś wstawił podobny wątek. W danym czasie, tak zrypali ten hosting za słabe zabezpieczenia że nie próbowałem. Może coś się zmieniło, ale wątpię.

Niby oferta fajna, ale no mówie, ewentualnie szwabska alternatywa do arubycloud pod testy - nic więcej.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...