Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem z TeamSpeak 3

ziom9182

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni mam problem z TeamSpeak od jakiegoś czasu nie chce mi się on włączyć. Za pierwszym razem go odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, zawsze na końcu instalacji jest Uruchom po zakończeniu instalacji czy coś takiego i jak to zaznaczyłem to się wszystko włącza a jak wyłączę już ts3 i potem chce go znowu włączyć to już się nie da naciskam miliard razy i nic proszę o pomoc.

Mam jak coś laptop 64 bit

Opublikowano

Sprawdź czy nie pobrałeś wersji 32bit bądź czy Ci się nie zaktualizowało do wersji 32bit/zbugowanej wersji BETA.

Opublikowano

Napisz coś więcej. Jaki masz system operacyjny? czy zainstalowałeś wszystkie aktualizacje do systemu? Jaką wersję tsa próbujesz uruchomić? 

Opublikowano

Pobrałem wersje 64 bit wiec powinno wszytko być.

System:

Manufacturer: Acer

Model: Aspire 7551

Rating: 4.1 Windows Experience Index

Processor: AMD Phenom II N970 Quad-Core Processor 2.20 Ghz

Installed Memory (RAM): 4.00 GB (3.75 GB usable)

System type: 64-bit Operating System

Opublikowano

System:

Spróbuj zainstalować 32 bitową wersję

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Uruchom jako administrator zawsze po instalacji odpala się jako administrator może w tym leży problem. Zobacz jeszcze czy nie masz procesu włączonego uruchom menadżer zadań procesy i procesor powinien nazywać się ts3client jeśli jest włączony to go wyłącz i spróbuj ponownie uruchomić jako adm.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Sprawdź czy nie pobrałeś wersji 32bit bądź czy Ci się nie zaktualizowało do wersji 32bit/zbugowanej wersji BETA.

Po pierwsze, sam instalator to wykrywa i nie pozwala kontynuować z instalacją jeśli wykryje niezgodność. Więc zanim coś napiszesz, to się zastanów.

System:

Spróbuj zainstalować 32 bitową wersję

Pisze Ci jak byk, 64-bit Operating system, więc jak Ci wyszło że ma instalować 32 bitówke? Aż przerażające jak Wy nie potraficie czytać....

Teraz a propos samego tematu bo widze że tutaj sami najmądrzejsi tego forum sie wypowiedzieli xD

Wejdz w folder AppData - znajdziesz go zwykle w

C:\Users\user\AppData\Roaming\TS3Client\crashdumps

Zobacz czy tam ewentualnie się coś pojawia, i daj znać.

Dodatkowo, sprawdz ten folder, najnowszy plik .txt i zobacz czy na samym końcu np. nie ma jakiegoś dziwnego tekstu czy jakiś errorów:

C:\Users\user\AppData\Roaming\TS3Client\logs

Powiedz nam jeszcze, czy masz teraz pobraną BETA czy Stable i o jakiej wersji TS'a rozmawiamy.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ts3 jest z tej strony:

http://teamspeak.com/downloads.html#client

jest to wersja 

Client 64-bit 3.1.0.1

A w tych folderach co podałeś nic nie ma.

Jeżeli reinstalowałeś to może faktycznie nic tam nie być i wtedy mamy problem - przy update jednak one powinne się utrzymać. Proponowałbym napisać na oficjalnym forum teamspeak'a i tam dante albo inny spec Ci pomoże bo niestety moje pomysły się wyczerpały.

Na pewno żadne błędy windowsowskie czy inne nie wyskakują? W Task'u też nic nie ma? Pojawia sie chociaż ikonka TS na dole w pasku? Jeżeli się pojawia to jeszcze mam parę pomysłow a jeśli nie no to już nie mam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...